Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Itt az intelligens ablak a vakok számára

2018. május 05. - Antalfy Krisztina

Ami nekünk látóknak természetes mozdulat, hogy beülünk az autónkba, és menet közben gyönyörködünk a mellettünk elsuhanó tájban, addig egy látássérült számára mindez csak egy unalmas útszakasz egyik pontból a másikba. Míg mi elveszhetünk a természet szépségébe, addig egy látássérültnek ez nem adatik meg. Holott a fenséges hegyek látványa minden utazást emlékezetessé tud tenni, ám a vakok és gyengénlátók sajnos nem élhetik át ezt az élményt. Ezen változtat az intelligens ablak prototípusa, ami érzékelhetővé teszi számukra az út mellet futó táj látványát.
nevtelen_21.png

Tovább

Hazánkba érkezett az új török kozmetikai cég

Természetes összetételű, egészséges és környezetbarát kozmetikumokban, illetve a nők iránti felelősségvállalásban látja a jövőt a Huncalife. A török kozmetikai vállalat Magyarországon is megkezdte partnerkapcsolatainak építését, így már nálunk is elérhető a teljes kínálat.
26730988_140130379998939_5455523153677507651_n.jpg

Tovább

Áprilisi kedvencek

A minap nem volt kedvem munka után azonnal haza rohanni, inkább vettem egy nagy pohár jegyes kávét, egy isteni csirkés szendvicset, kiültem velük a Duna-partra, lenémítottam a mobilomat és csak szemléltem a tájat, az embereket magam körül. A nap már szinte a nyarat idézte, én meg persze ismét nem tettem el a napszemüvegemet. Ahogy fogyott a kávém, úgy melegítette fel tagjaimat ez a kellemes, tavaszias meleg, s úgy töltődtem fel energiával és életkedvvel.  Olyannyira jól éreztem itt magam, hogy még ezt a posztot is itt írtam meg, itt a Parlament lábánál, József Attila szobra mellett. Te rá szoktál még csodálkozni saját városod szépségére?  
my_ideal_weekend_is_spent_with_a_cup_of_coffee_and_a_good_book.pngKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása