Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Peugeot 5008: A doromboló nagymacska

2018. május 13. - Antalfy Krisztina

Peugeot 5008 1.6 Blue Hdi 120 LE Allure teszt

Volt szerencsénk már idén tesztelni a tavalyi év autóját a Peugeot 3008-as modellt, és nem titkoltan az egyik legnagyobb kedvencünk lett az autó.  Most pedig megérkezett hozzánk a nagytestvér, az 5008-as, amely tovább fokozta a rajongásunkat a márka iránt. A modell a középső Allure felszereltségben érkezett, mely igazi kedvenc lehet a magyar piacon. Tudom hogy a tárgyak iránt nem illik szerelembe esni, de most másodízben sikerült a Peugeotnak betalálni a szívembe. Szóval csapjunk a húrok közé, és nézzük meg közelebbről, mit is tud ez a 7 üléssel is ellátott gyönyörű családi SUV!

32336906_1759394877462415_4835983259462533120_n.jpg

Tovább

Divat színek, melyek a faladon is jól mutatnak

Fagylaltszínekkel köszöntjük a nyarat

Hiszek a színek erejében, hiszem, hogy a színek jellemeznek minket és képesek megváltoztatni az életünket, ezért igyekszem tudatosan megválasztani ruháim, kiegészítőim színét és ugyanilyen határozottan  teszem le egy-egy szín mellet is, amikor felújításról, falfestésről és otthonszépítésről van szó. Május elején nekem is volt szerencsém részt venni a Poli Farbe Decor Day sajtóeseményén, ahol ismét bebizonyosodott, hogy apró változtatásokkal, egyedi megoldásokkal egészen új hangulatot csempészhetünk az enteriőrökbe, s hogy saját környezetünk ízléses kialakítása továbbra is elmaradhatatlan.

some_sun_andvitamin_sea.jpg

Tovább

Minden, ami egy jó nyaraláshoz kell!

Magyarország #1 vizes játszótere az Aquaworldben

Van egy hely Budapesten, mely nem csupán néhány órás kikapcsolódást nyújt látogatói számára, itt bizony a totyogóktól a kiskamaszokon át egészen a felnőttekig mindenki olyan életre szóló vizes élményekben részesülhet, melyek igazán felejthetetlenné teszik az együtt töltött perceket az egész család számára. És most még több okunk van ellátogatni az idén nyáron 10. születésnapját ünneplő Aquaworldbe, ahol a számtalan vizes kikapcsolódás mellett végre megnyitja kapuit hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park is.

some_sun_andvitamin_sea_3.png

Tovább

Íme az év kávékülönlegessége a NESPRESSO szakértőitől!

Az ember néha a legváratlanabb helyeken bukkan rá a legbámulatosabb dolgokra. Amikor a Nespresso kávészakértőinek alkalma nyílt megkóstolnia egy olyan különleges kávét, ami az alacsonyan fekvő, kétmillió éves vulkáni magmából kiemelkedő galápagosi Santa Cruzon termett, azonnal tudták, hogy az év kávékülönlegességét találták meg: a Nespresso Explorations sorozatának legújabb tagját, a Galapagos Santa Cruz kávét.

indul_a_jatszoteri_szezon_5.png

Tovább

L'Oréal Paris a Cannes-i Filmfesztiválon

Május 8-án kezdetét vette a 71. Cannes-i Filmfesztivál, amelynek immáron 21. éve a L’Oréal Paris a hivatalos smink támogatója. A káprázatos ruhaköltemények mellett idén is csodás sminkekben gyönyörködhetünk. Ha téged is lenyűgöznek a filmfesztiválon megjelent szépségek vörös szőnyeges lookjai, akkor ezt a posztot most ne hagyd ki!

indul_a_jatszoteri_szezon_1.png

Tovább

A kényelem nyáron papucsban érkezik

Unod már az egyszínű, tök egyforma flip-flop papucsokat? Akkor ismerd meg a Brandshouse urban márkáinak 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját és nézz szét még ma a márka oldalán! Én kifejezetten imádom ezeket a kényelmes, praktikus darabokat, melyeket a különleges nyári kiegészítőkkel pillanatok alatt egyedivé, saját személyiségünkhöz illővé varázsolhatunk. Mutatom is a legklasszabbakat! 

35143754_10155179103981991_2375899105542012928_n.jpg

Tovább

Új kezelések az Emporium szalonokban

A kényeztetés és luxus élvezete

Gyakran előfordul, hogy éveken át nap, mint nap elmegyünk egy-egy hotel mellett, anélkül, hogy bemennénk körülnézni. A gyógy-wellness szállodákra különösen igaz, hogy a külső szemlélő számára afféle zárt világnak tűnhetnek, pedig az éttermek, bárok kínálata mellett számos egyéb szolgáltatásuk sem csupán a szállóvendégeknek szól.

cold_cafe_s_8.png

Tovább

DIÓSGYŐR: Ahol minden fűszál alatt kaland vár

Középkori kalandozás, mely egy életre szól

Valódi kincset küldött számomra Diósgyőr várkapitánya, amikor meghívott Magyarország egyik legszebb történelmi településére, a gyönyörűen felújított középkori várkastélyba. S bár két nap nem a világ, jól tudom, de arra épp elég volt, hogy közelebbről is megismerkedjek a híres a Diósgyőri várral és egy kis időre én is részesévé váljak a középkori forgatagnak, ahol találkozhattam lovagokkal, főurakkal, herceg kisasszonyokkal, portyázó törökökkel, egy udvari bohóccal, sőt még magával Nagy Lajos királlyal is.

photocat_160.jpg

Tovább

Trendi darabok, amikkel érdemes belevágni a nyárba

Merj végre kívánatos lenni!

Hajlamosak vagyunk egy bizonyos idő, vagy éppen kor fölött megfeledkezni arról, hogy nők vagyunk, szép lassan elhagyjuk magunkat, nem veszünk tudomást saját szépségünkről, vonzerőnkről, belefáradunk, hogy minden nap kisminkelt arccal induljunk el otthonról és végül egykor szebb napokat is megélt, kedvenc ruháink a gardróbunk mélyére süllyednek. De mi lenne, ha a sok önvád helyett inkább rendbe tennénk magunkat ott fejben, és tennénk újra önmagunkért? Hidd el, már egy szép frizura, vagy egy új ruha is képes csodákat művelni a lelkünkkel.

fotojet_37.jpg

Tovább

JEEP® Compassador – Szabadság, kaland, kihívás

Bemutatta a Jeep® magyarországi márkanagykövet jelöltjeit a Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA). A kiválasztott kilenc Compassador aspiráns a legendás terepjáró legújabb modellje, a Compass volánjánál mutathatja meg, mi a szabadság, a kaland, és a kihívás.
wedding_brunch.png

Tovább
süti beállítások módosítása