Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Modern pasik online játszótere

2017. május 23. - Antalfy Krisztina

Annyira természetesnek vesszük, hogy nekünk nőknek mennyire kézenfekvő online vásárolni, nyári ruháinkat, legújabb táskáinkat és a hozzá színben illő topánt interneten megrendelni, hisz számtalan remek webshop áll a rendelkezésünkre. Na, de mi van a pasikkal? Lássuk be,  számukra kisebb az online webshopok játszótere, ahol kedvükre böngészhetnének, válogathatnának, vagy vásárolhatnának. Persze jól tudom, hogy az úriemberek célirányosan szokták kibővíteni gardróbjuk tartalmát, de azért adok most egy tuti tippet, ahonnan igazán remek darabokkal gazdagodhatnak, és még a lábukat sem kell kitegyék otthonról.
fotorcreated_553.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Légy KUGA egyetlen érintéssel!

Ford Kuga 2.0 TDCI 180 LE Vignale Aut. teszt

Számomra egy autó eddig nem volt több mint négy keréken guruló kényelem, és egészen mostanáig nem is éreztem hiányát a kifinomult belső térnek, ill. a maximális igényeket kiszolgáló kényelmi funkcióknak. Azonban a napokban a Ford Magyarországtól lehetőséget kaptunk, hogy testközelből is kipróbáljuk legújabb modelljüket a Ford KUGA faceliften átesett modelljét, méghozzá a legmagasabb, Vignale kivitelben. Fordot eddig még nem teszteltünk itt a blogon, így óriási izgalommal mondtunk igent erre a lehetőségre. Lássuk, hogy mit is nyújt 2017-ben ez a Milano Grigio fényezést viselő gyönyörűség. 

20170521_155448_hdr_1.jpg

Tovább

Új fiatalos, menő kiülős hely nyílt a festői Duna-parton

Mit mondhatnék? Erdélyi lány lévén nem tudok ellenállni a jó kis hazai falatoknak: kürtőskalács, orda, Csiki sör, padlizsán krém és persze az utánozhatatlan miccs. Mivel legnagyobb bánatomra egyre ritkábban jutok haza a rokonokhoz, ezért sajnos csak ritkán is van lehetőségem rá, hogy feltankoljak ezekből a finomságokból. De idén végre nem kell egészen Segersvárig utazzak, hogy a nagy nyári melegben egyek pár isteni erdélyi miccset és mellé igyak egy nagy pohár Igazi Tiltott Csíki sört. 

csikisorplacc_10.jpg

Tovább

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Pippa Middleton

A hétvégén, pontosabban szombaton összeházasodott Katalin hercegné kishúga, Pippa Middleton és párja, James Matthews, a milliárdos bankár. Bár az ifjú férj nem tagjai a királyi családnak, az egész Egyesült Királyság várta már ezt a nem mindennapi esküvőt, amely az englefieldi Szent Márk templomban volt megtartva. A képeket elnézve nem csoda, hogy az év esküvőjének kiáltották ki az eseményt.

pippa-middleton-wedding-05.jpg

Tovább

Jótékonysági divatbemutató a Lucky Sheperddel

A hosszú tél után a nyár hirtelen betoppant hozzánk. Így gyorsan kellett váltanunk a nyári és a téli ruhatárunkat. Gabo Szerencsés kollekciójában az elegáns ruhák mellett helyet foglalnak a tengerparti könnyű ruhák is. Az óceán hullámait, gazdag kék tónusát idéző minták találkoznak a letisztult fazonokkal és a kényelemmel. Limitált darabszámban megtalálod a Lucky Sheperd showroomban!

fotorcreated_552.jpg

Tovább

A trendteremtés az idei nyár legnagyobb trendje

Twinset SS17 Fashion Show

A feminin szettek alapján az óriás minták, visszafogott csipkék, a kifinomult szabásvonalak és hímzett darabok mind-mind hódítani fognak ebben a szezonban. A The Ritz-Carlton, Budapest Kupola Lounge-ában megrendezett Twinset SS17 Fashion Show ismét bizonyította, hogy a tavaly ősszel hazánkba érkezett márka azoknak a magabiztos nőknek készül, akik nem követik, hanem megteremtik a trendeket – akár csak az est háziasszonya, Gallusz Niki.

twinsetss17_gallusz_niki.jpg

Tovább

CANNES 2017 // A legszebb ruhák a nyitónapról

Képeken a filmfesztivál eddigi legszebb estélyi ruhái

Jubileumi évfordulót ünnepel a cannes-i filmfesztivál, ugyanis idén már 70. alkalommal rendezik meg a világ legnagyobb presztízsű filmes eseményét. Ez alkalomból ékes külsőt kapott a fődíj is: az Arany Pálmát 167 gyémánt díszíti majd, mintha csillagporral hitették volna be a szárát és leveleit.A  cannes-i fesztivál azonban nemcsak a filmes alkotásokról szól, hanem a világhírű sztárok ruhakölteményeiről is. Lássunk is néhány igazán különlegeset!
cannes-2017.jpg
Kép

Tovább