Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Emmy Awards 2017 // RUHAMUSTRA

2017. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Helyi idő szerint vasárnap éjjel rendezték meg a 69. Emmy-díj-átadót, a legnagyobb csillagok pedig ismét ellepték azt a bizonyos vörös szőnyeget. Bár gyakran csak szörnyülködünk a sztárok külsején, úgy tűnik idén igazán vállalható, sőt kifejezetten remek ruhakölteményekben jelentek meg. Egyesek megmaradtak a klasszikus, elegáns vonalvezetés mellet, mások viszont bevállalták az élénk színeket, különleges anyagokat. Nézd meg velem a legizgalmasabb szetteket!
untitled_collage_86.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Hajnalban ébredtem, még a mindig éber kutyám is lábakkal égnek meredve horpasztott, a család többi tagjáról már nem is beszélve. Esett, és én még köntösben is fáztam, ahogy kiléptem a verandára, sajnos véglegesen véget ért a nyár, totálisan ősz vesz körül.  Bár talán annyira nem bánom, nincs már az az elviselhetetlen 40 fok, de ezt a nyirkos, esős időt sem szeretem. Mégis valami semmihez sem hasonlítható, borzongatóan jó érzés kerített hatalmába, ahogy reggeli kávémmal a kezemben álltam ott a sáros lábtörlőn, talán nem ez a legszebb évszak az évben, én mégis jól érzem benne magam.

untitled_collage_61.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ismerd meg a svéd életstílust! // LAGOM

Lendületes, rohanós hétköznapokon oly nehéz néha megállnunk, és rálelnünk saját harmonikus, és kiegyensúlyozott világunkra. Azonban van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése, melyet most te is könnyedén megtapasztalhatsz. 

untitled_collage_55.jpg

Tovább

Koffein kényeztetés a bőrnek // TESZT

Kávés kozmetikumok a mindennapokra

Számtalan dologról képes vagyok lemondani, egyetlen dologról azonban képtelen lennék, az pedig a kávé. Talán épp ennek a nagy kávé imádatom révén találtam rá a Blue Bird Roastery-re. A termékpaletta egyelőre egy tusfürdőből és egy arclemosóból áll, de állítólag a kínálat jócskán bővülni fog a közeljövőben.

photocat_122.jpg

Tovább

Káprázatos CALZEDONIA show Julia Roberts részvételével

A Calzedonia – idén először – legújabb harisnyakollekciójának is különleges hangulatú divatbemutatót szentelt. A trendteremtő őszi/téli darabok nagy sikerrel mutatkoztak be 2017. szeptember 5-én este, a vállalat központjában, Veronában.

untitled_collage_54.jpg

Tovább

OVERSIZE PULCSI 3 MÓDON // OUTFIT

Pulcsit ruhaként viselni menő

Az ősz a változatosság évszaka, s csak rajtunk múlik, hogy mennyire tesszük változatossá az őszi gardróbunkat. Bár szeretem a nyarat is, a hűvösebb napok beköszöntével azért örömmel csinálok helyet az új ruhadaraboknak. Persze idén is akadt szép számmal olyan ruha darab, amitől gondolkodás nélkül megváltam, de egy valamit sosem tudnék kiszelektálni, és az a hosszított fazonú pulóver, vagy pulcsi ruha.

21479725_170584656846231_3059066082636595200_n.jpg

Tovább

ŐSZI KULCSDARABOK AZ F&F-TŐL

A napokban beugrottam az otthonomhoz közeli Tescoba néhány alap élelmiszer miatt, de természetesen nem mehettem el szó nélkül az F&F új őszi-téli kollekciója mellett sem. A finom, puha anyagokat és kellemes színeket látva ismét rájöttem, hogy már nagyon várom a hűvösebb őszi napok beköszöntét, amikor végre beszerezhetek néhány gyönyörű újdonságot a gardróbomba. 

1bbd325c-b19e-47ab-bed5-a0ae18929741.jpg

Tovább

10 tuti pulóver a hűvösebb napokra

Hol van már az idei nyár?  

Szia didergő Szépségem! Amíg tegnap még javában élvezhettük a nap kitartó sugarait, ma már egy hirtelen jött időjárási fiaskó miatt csak ázunk és fázunk. Ilyenkor kapkodva készülődünk, és egyik ruhát a másik után dobáljuk ki a szekrényünkből, mert úgy érezzük az ilyen átmeneti időben sincs mit felvennünk. Pedig ha van egy tavalyról megmaradt pulóver valahol az eldobozolt ruhák között, akkor máris nyert ügyünk van.

photocat_121.jpgKép1/2/3/4

Tovább