Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Lukéj Gabi 2017 Tavasza: finomabb, mint egy lágy szellő

2017. április 18. - Antalfy Krisztina

Álom gardrób, amire mindig is vágytál!

Bár az időjárás még nem épp tavaszias, a naptár szerint már túl vagyunk a tavasz első felén, amikor is végre kivirágoznak a fák, emelkedik a hőmérő higanyszála, és a reggeli kávénkat már nem a fűtött lakásban, hanem kedvenc kávézónk teraszán kortyolgathatjuk el. A friss gyümölcsök, na meg a napsugarak megjelenésével mi magunk is egyre bátrabbak lehetünk, úgy a színekkel, mint a szabásvonalakkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Lukéj Gabi legújabb kollekciója, mellyel előkelő eleganciát csempészhetünk a rohanós hétköznapokba.

fotorcreated_469.jpg

Tovább

Süel Divatbemutató 2017. tavasz

Ki mondta, hogy a kötött darabokat a jó idő beköszöntével el kell süllyesztenünk gardróbunk mélyére, és csak a nagy mínuszokban vehetjük ismét elő? Szívemhez közel álló egyik divatmárka, a Süel ugyanis nem csupán a fogvacogtató téli időszakban álmodja ránk a kötött darabokat, hanem a tavaszi szezonra is különleges szépségekkel lépett a kifutóra!

2017041422.jpg

Tovább

Ébredés - az Új kezdet!

Művészi fotókiállítás nőgyógyászati daganattal érintett hölgyek képeivel

Gondolkodtak már azon, hogy miből fakad a női szépség? Egy bájos mosoly, karcsú derék, csilingelő kacaj, vagy inkább egy szép dekoltázs, esetleg egy dús hajkorona? Mi történik, ha az utóbbiakat elveszítve, lecsupaszítva áll a nő egymagában? Lehet úgy is igazán nő, megélheti úgy is a nőiességét, ha már találkozott a ráknak nevezett rettegett betegséggel, amely nemcsak a testén, hanem a lelkén is mély sebeket ejtett? Sugározhat pusztán e sérült lélek is szépséget, és a sok trauma átélése után is hordozhat mindenki számára értékes tartalmat egy művészi aktfotó? Szép lehet az a test is, amely átélte a kezeléseket és műtétek által szabták újra?

17862516_1311452018891729_5247184062991824435_n.jpg

Tovább

Alexandra Vajda 2017 tavasz/nyár

Új kollekció született: a tenger és a virágok bűvöletében

A tavasz nem csak a jó időt, hanem az új ruhákat is meghozta. Április 5-én az Extra Budapestben mutatták be Alexandra Vajda 2017 tavaszi/nyári kollekcióját. A fiatal stylist-divattervező felfedte azt a titkot, ami kicsit ellentmond a védjegyének számító fekete-fehér színkombinációnak, és ezúttal színekkel, virágokkal kombinálta a kollekcióját.

04_csapat.jpg

Tovább

Májusi AVON újdonságok

Káprázatos, vibráló élénk színek jelzik a nyár közeledtét a májusi AVON katalógusban. Különösen jó hír a lakkfüggők számára, hogy a közkedvelt mark. Gél hatású körömlakkok sora 9 új, varázslatos árnyalattal bővül, amelyek a nyári napsütést, a fagylaltok pasztell árnyalatait és a hűsítő víz színeit varázsolhatják körmeinkre.

fotorcreated_463.jpg

Tovább

Szeretnéd Provence napsütését érezni a bőrödön?

TERRE DE LUMIÉRE: Az üvegbe zárt napfény

Egyszer azt olvastam valahol, hogy minden vidékének megvan a maga jellegzetes illata. A franciák szerint Provence a napfényben fürdőző levendulára hasonlít. Sajnos nem tudom ez mennyire igaz, mivel legnagyobb bánatomra még nem jártam Franciaország e végtelen lila, meseszép táján, de a L’Occitane legújabb parfümjének köszönhetően becsempészhetünk egy csipet déli napfényt.

fotorcreated_446.jpg

Tovább

10 fantasztikus street art alkotás, amelyektől leesik az állad

Ki mondta, hogy egy street art művész nem lenne valódi művész? Ő csupán kicsit másként fejezi ki művészeti iránti vágyát. És bár én is imádok festegetni, az én hobbi szinten megszületett alkotásaim jó indulattal sem hasonlíthatnám össze ezeknek az embereknek a lélegzetelállító csodáival.

fotorcreated_468.jpg

Tovább

Idén a jövőbe repít az ötödik Elle Fashion Show

Párizs két napra Budapestre költözik, ugyanis április 28-29. között immáron ötödik alkalommal rendezik meg az Elle Fashion Show-t, amely idén a futurisztikus szemlélet jegyében telik majd. A fiatal francia tervezők mellett, feltörekvő és elismert magyar tehetségek mutatják be 2017/18. őszi-téli kollekcióikat a Millenárison.

elle_fs_114-1.jpg

Tovább

Csak egy kattintásra vagy a valódi stílustól

Cipőpláza 2017 tavasz-nyár

Egy nőnek sosem lehet elég cipője. Persze télen is vannak remek darabok, amiket elővehetünk a gardrób mélyéről, de a jó idő beköszöntével már valóban tobzódhatunk a szebbnél-szebb cipőkben, pántos szandálokban és színes papucsokban. A Cipőplázának köszönhetően pedig kifejezetten stílusosnak ígérkezik az idei tavaszi-nyári időszak. Láttad már az új kollekciót?  

fotorcreated_440.jpg

Tovább