Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Elegánsan, föld színekben // OUTFIT

2015. szeptember 05. - Antalfy Krisztina

Az ősz első hétvégéje úgy alakult, hogy az egyébként lusta, kávékortyolgatós szombat reggel még el kellett rohanjak egy fontos megbeszélésre, ezért a már jól megszokott, kényelmes, kinyúlt pulcsis összeállítás helyett egy elegáns, nőies összeállítást választottam, amit gyorsan meg is mutatok az alábbi posztban.

Amnesia

Az állatminta továbbra is nagy kedvencem ősszel és télen. Így esett a választásom erre a barna, ocelot mintás blúzra. Szerintem egy állatmintás ruhában egyszerre lehetsz vadóc, dögös, mégis elegánsan nőies.

Amnesia
Fontos azonban, hogy egyetlen szettben sose keverd az állatmintákat, a sok minta már túl sok, de egy egyszerű szabásvonalú, semleges színű darabbal párosítva még a legvadabb állatminta is bevállalható, akár még a hétköznapokon is, munkába, állásinterjúra, találkozóra.


Ahogy látod tartottam magam ahhoz az alapvető szabályhoz, miszerint egy öltözéken belül kizárólag egyfajta állatminta legyen, ezért nem párosítottam más mintával, vagy egyéb állatsággal. A blúz remek, karcsúsított fazonjának köszönhetően csodásan kihangsúlyozza az alakot, igényesen kidolgozott részletei pedig különlegessé teszik az összeállítást.

Amnesia
Mivel az állatminta vonzza a szemet, ezért figyelj rá, hogy mindig arra a testalkatodra vedd fel, amire büszke vagy, amit ki szeretnél hangsúlyozni. Az apró állatmintás blúzhoz – amely nem mellesleg minden testalkathoz illik – egy testhez simuló, szűk fazonú homok színű nadrágot választottam. A sztreccs nadrág remekül kiemeli az előnyös testrészeket, ugyanakkor rendesen kordába is tartja mindazt a részt, amire nem vagyunk annyira büszkék.

Amnesia

A szettemet a már jól megszokott burgundi táska, fekete tűsarkú tette teljessé. Amit kifejezetten imádok az összeállításban az a mellény, amit imádok színe, fazonja, és puha anyaga miatt.

Amnesia
A mellény tökéletes alapdarabja az őszi gardróbnak, minden összeállításhoz remekül passzol, nagyon finom, puha, a hideg, szeles időben pedig jó meleg.

Amnesia
Amnesia
Amnesia
A teljes összeállítást az Amnesia/Eva Prokai üzletében szereztem be, ahol még számtalan csodás őszi darab vár Rád is.

Outfit:
Blúz: Amnesia/Eva Prokai 
Mellény: 
Amnesia/Eva Prokai
Nadrág: 
Amnesia/Eva Prokai
Táska: 
H&M
Cipő: Deichmann

Amnesia/Eva Prokai üzletek: 
http://www.amnesia.hu/uzletek/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4012796346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása