Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Tezenis új férfi kollekciója

2016. április 04. - Antalfy Krisztina

A szépség, anélkül, hogy önmagát megtagadná, sokszor párban jár az extravaganciával: egy tiszta szempár, egy őszinte mosoly és néhány tetoválás sokat tud mesélni a kifutókon és a divatvilág színterein töltött pillanatokról.

fotorcreatedgh_1.jpg

A Tezenis 2016 két It Manjével együttműködve vezet be minket, új, meglepő és férfias univerzumába. Andrè Hamann és Francisco Lachowski véleményformálók, trendteremtők, a divatikonok, több mint 1 millió követővel. Ők mutatják be ezt a kényelmes és cool kollekciót, amely részben lágy tapintású pizsamákból és joggerekből, valamint rugalmas és szexi boxerekből áll.

2mm11c_031_f.jpeg

Trendek, melyeket az utca és a kifutók világa ihletett: a divat, a művészet és a zene találkozásából született ez a színnel és élettel teli, nemzetközi stílus. Vajon ki lesz a Tezenis 2016-os Szépségkirálya?

2ms22a_2sb15d_wear_001_f.jpeg2sb124_5141_f.jpeg2sn15d_wear_001_f.jpeg

Szerezd meg a saját koronádat, tweetelj, instázz, posztolj!

nevtelen_3.png

Látogass el a Tezenis.com-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr648559068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása