Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csatlakozz a Clinique „Döntő lépés” kampányához!

2016. augusztus 08. - Antalfy Krisztina

Itthon is útjára indult a Clinique “Difference maker” nemzetközi kampány részeként a “Döntő lépés” kezdeményezés! Célja, hogy ösztönző példákon keresztül önbizalommal és kellő bátorsággal vértezze fel a nőket. A kampány olyan nőket mutat be, akik nem csak saját életüknek tudtak új irányt adni, de sorsfordító döntésükkel önbizalmat adnak és meghatározó változtatásokra ösztönzik a környezetüket is.
fotorcreatedr.jpg

Hajrá csajok, önbizalomra fel!

A Clinique célja minden esetben a nők önbizalmának növelése. A márka hisz abban, hogy már azzal is jelentős változást érhetünk el bőrünk állapotában és növelhetjük az önbizalmunkat, ha egyetlen új termékkel egészítjük ki eddigi bőrápoló programunkat.

A „Difference maker” kampány alapját a világ különböző pontjain élő, hat nagyszerű nő, Gina Rodriguez, Erendira Ibarra, Victoria Pendleton, Jessica Nkosi, Nazan Eckes és Ning Chang története képezi. A nők, akik mind valamilyen pozitív változást hoztak a közösségükben, a Clinique-en keresztül személyes üzeneteket közvetítve ösztönöznek másokat is hasonló cselekedetekre. Megihletnek másokat és bebizonyítják azt, hogy akár egyetlen személy is érhet el változást. Azért indítottuk el a kampányt, hogy bemutassuk, hogyan képes változást előidézni egyetlen tett, egyetlen személy, vagy egyetlen termék” – mondta Jane Lauder, a Clinique nemzetközi márkaigazgatója.

A Clinique nemzetközi kampányához, amely Magyarországon a „Döntő lépés" nevet kapta Széles Adrienn, a vitiligós közösség képviselője, Bódis Boglárka ruhatervező és Németh Dorottya, kétszeres fitness világbajnok csatlakozott. Ők mindhárman képesek voltak új irányt adni életüknek, közelebb kerültek az álmaikhoz, elfogadóbbá váltak saját magukkal, szerethetőbbé tették az életüket és ezzel inspirálták környezetüket is.

Oszd meg te is másokkal a történetedet, mondd el mi volt az a döntő lépés, amivel változtatni tudtál az életeden. A Clinique - Magyarország Facebook oldalon privát üzenetben várják a videoüzeneteket, amelyeket később fel is töltenek a profilra.

És hogy nálam mi volt a döntő lépés?

Kislány korom óta imádtam írni, kiírtam magamból a bánatomat és mindig leírtam a boldog pillanataimat. És bár először a gyerekpszichológia felé vettem az irányt, hamar rájöttem, hogy az írás az örök szerelem, ezért klaviatúrát ragadtam és beiratkoztam a Szegedi Egyetem kommunikációs szakára. Nem volt könnyű döntés és ma sem mondanám álommunkának az újságírást, még akkor sem, ha a ma annyira divatos blog életet oly sokan irigylik.

A legnehezebb számomra, amikor egy-egy összeállítást, tervezői ruhát be kell fotózzak önmagamon, hisz kevés az önbizalmam, főleg az autóbalesetem óta, amióta a térdemen ott éktelenkedik egy láthatóan látványos heg. Ennek ellenére minden pillanatát élvezem és hálát adok az égnek, hogy azt csinálom, amit szeretek és azokkal élek, akik szeretnek…

Bár sok a rosszindulatú, indokolatlanul gonosz ember, nem félek megmutatni törékenységemet és, ha már így alakult, hogy újságíró lettem, csatlakozok én is a kampányhoz és szeretném, hogy te is tégy így, mert ott van benned az erős és gyönyörű Nő!

nevtelen_3_35.png

További információ:
Clinique

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr79910416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása