Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a Helia-D BB Krémet

Magyar BB krém siker!

2016. április 02. - Antalfy Krisztina

Íme a többfunkciós, hidratáló bőrszínkiegyenlítő nappali arcrkrém UVA/UVB szűrővel. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű legyen, kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat és elfedi a piros foltokat. A krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. A 15 faktoros UVA/UVB szűrő védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól. A krém bőrtápláló B5 provitamint és E-vitamint tartalmaz.

fotorcreatedefd.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

A jó idő közeledtével fontos, hogy beütemezzünk egy alapos, tavaszi nagytakarítást, úgy a gardróbunkban, mint a környezetünkben, hisz ha már nem férünk a szekrényben, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, akkor itt az ideje a szortírozásnak. Április beköszöntével kiürítem a szekrényem tartalmát, amit szeretek visszakerül, a nem használt ruhákat, amiket már vagy egy éve elő sem szedtem, általában elajándékozom. Te hogy szabadulsz meg a nem kívánt dolgokat az életedből?

fotorcreatedtre5tre.jpg

Tovább

Helló április! Viszlát Március!

Március: amit igazán szerettem benne

Sokat köszönhetek azoknak az embereknek, akik mindig kritizáltak, szurkálódtak, gúnyolódtak és sosem hittek bennem. Valamiért sokkal jobbak vagyunk abban, hogy bántsuk egymást, valamiért könnyebb undok szavakkal vagdalózni, másokat ok nélkül, tréfából lejáratni, kibeszélni, mint segíteni, mellé állni, támogatni. Ma már nem bújok vissza a csigaházamba, ha negatívum ér, kiállok magamért, még akkor is, ha utána a régi barát egyik napról a másikra idegenné válik.

fotorcreateddfsdf_1.jpg

Tovább

Pizsamánia a TEZENIS-től

Így lesz édes az álmod!

A Tezenis idei tavaszi hálóruha kollekcióját is csavaros irónia, stílus és a kreativitás hatja át, benne a bon-ton minták és a klasszikus színek randevúznak a játékos motívumokkal és fazonokkal. Míg a szezon főszerplői a csíkok és az állatmotívumok, meglepetésként egy-egy bájos nyuszi és a briós illata is megédesítheti a reggeledet!

fotorcreateduhuih.jpg

Tovább

Tavaszi felfrissülés az Ilcsi szalonban

Itt biztos kezekben szépülhetsz

Hiába próbálom otthon kezelni az arcbőröm, odafigyelek az egészséges étkezésre, a napi folyadék bevitelre, néha mégsem bírok azokkal az undok pattanásokkal. Tiniként még abban reménykedtem, hogy 30 fölött már nem kell küzdjek ezzel a gyulladásos bőrproblémával, de sajnos rá kellett jöjjek, hogy az aknék kialakulása nem függ össze a korral. Bár egész évben nagy figyelmet fektetek az arcápolásra, tavasszal még nagyobb szükségem van egy alapos kozmetikai kezelésre, mely kellően felfrissíti és megszépíti a téli hidegben megvastagodott, elszürkült bőrömet. És ha arckezelés, akkor Ilcsi Szépségmanufaktúra, ahol a profi szakemberek kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

fotorcreated12_1.jpg

 

Tovább

Sztárfellépőkkel startol a nyár a Nemzeti Regattán

Ördög Nóra: „Tinikorom legszebb nyarai a Balatonhoz kötődnek”

Már nevezhetnek a települések a Nemzeti Regatta Vitorlásversenyre. A vitorlázás nem csak azok számára élmény, akik már jártasak ebben a sportban, a vízen való tartózkodás valóban összehozza az embereket. Amíg a hajók a vízen suhannak, a szárazföldön többek között a Magna Cum Laude, a Honeybeast, és a The Biebers szórakoztatja a nagyközönséget. A rendezvény háziasszonya Ördög Nóra lesz, a kétnapos családi fesztivált június második hétvégéjén rendezik meg Siófokon.

fotorcreatedhh_2.jpg

Tovább

Így tavaszodj ki a H&M-mel!

A H&M idei tavaszi kollekcióját a klasszikus alapdarabok, aprólékosan díszített stílusok és bohém romantika jellemzi. A kollekció között találsz elegánsan lezser, modern, nőies és elegáns darabokat is. A bohém szellemiség továbbra is hangsúlyos maradt, de a 70-es évek helyett az új, modernebb hatás került előtérbe.

hm-spring-2016-womens-campaign03_2.jpg

Tovább

Ettől tutira megjön az étvágyad

Tésztából kreált hajkoronák

Nikita Konkin munkái azonnal megragadják a figyelmet. A moszkvai dizájner különleges alkotásainak az örök fogyókúrázók sem tudnak majd ellenállni. A fiatal alkotó tésztás dobozaiból ugyanis eddig még sosem látott módon kandikálnak ki a különböző, ínycsiklandó formájú tészták.

pasta-packaging_190316_01-800x539.jpg

Tovább

Luxus ékszerüzlettel bővül Budapest

yönyörű és lenyűgöző

Április 1-jén megnyitja első magyarországi üzletét a Cadenzza. A Swarovski cégcsoporthoz tartozó vállalat olyan kézzel készített luxus divatékszereket gyárt és forgalmaz, melyek hazánkban korábban nem voltak elérhetőek. Az első hazai üzlet Budapesten, a Fashion Streeten lesz.

Tovább

LUXUS ÉKSZERÜZLETTEL BŐVÜL BUDAPEST

Gyönyörű és lenyűgöző

Április 1-jén megnyitja első magyarországi üzletét a Cadenzza. A Swarovski cégcsoporthoz tartozó vállalat olyan kézzel készített luxus divatékszereket gyárt és forgalmaz, melyek hazánkban korábban nem voltak elérhetőek. Az első hazai üzlet Budapesten, a Fashion Streeten lesz.

fotorcreatedcc_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása