Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Láttad már a Nespresso legújabb reklámját?

2016. október 23. - Antalfy Krisztina

Immár több mint tíz éve annak, hogy George Clooney először tűnt fel a Nespresso partnereként, és a hosszú kapcsolat legújabb gyümölcse az eddigi legmozgalmasabb reklámkampány, a Change Nothing, vagyis a Semmit sem változtatni.

30317127481_bcdebb0ed6_z.jpg

Tovább

Most Te is részese lehetsz egy valódi Gatsby partinak!

A varázslat, a titkok és az izgalmak hármasát hazánkban is átélhetjük

Budapestre is elérkezett az évek óta Európa nagyvárosaiban megszervezett, világszínvonalú rendezvény, a nagyszabású „Party like Gatsby”. A magával ragadó, egész estés show-val megfűszerezett buli tízezrek tömegeit kápráztatta már el, ahol a misztikum, a kíváncsiság, a vágy és a szertelen vidámság lebeg a középpontban. Ezúttal fővárosunkat is ellepi a varázslat, az 1920-as évek őrülete: a korlátlan, laza lehetőségek világába csöppenhet az, aki ellátogat november 5-én a Symbolba.

8_1.jpg

Tovább

Varga Iza és Puskás Peti megmutatja valódi énjét

Ahogy még sosem láthattuk őket

Varga Iza a hétköznapi anyukaszerepből és Balogh Nóra karakteréből kilépve szexi éjkirálynőként pózolt, míg a bohém művészként ismert Puskás Peti elővette hódító énjét is. De mindkét híresség a sportos vagy éppen extravagáns ruhákat is szívesen viselte, melyeket a Fashion Days legújabb kollekcióiból válogattak ki. Azért álltak kamera elé, hogy mindenkit buzdítsanak a sokszínűség, a bennünk rejlő többféle személyiség kifejezésére, melynek egyik legjobb eszköze a divat.

varga_iza_ejkiralyno_outfitek.jpg

Tovább

Menopauza? Merjünk beszélni róla!

Október 18. a Menopauza Világnapja

A változás kora, ez a két szó, amely a lehető legjobban kifejezi mindazt, amit Magyarországon is egyre több nő átél végzettségtől, keresettől vagy lakhelytől függetlenül. Október 18. a Menopauza Világnapja, ebből az alkalomból neves szakértők értékes gondolatokat osztottak meg a változókor szépségeiről és nehézségeiről egy tabudöntögető kerekasztal-beszélgetés keretein belül.

fuel7327.jpg

Tovább

Helmut Newton sminkek a M.A.C kínálatában!

Szexis és provokatív

Úgy hiszem, Helmut Newtont senkinek sem kell bemutatni. Körülbelül három éve itthon is megcsodálhattuk a világhírű fotóművész nyíltan szexuális tartalmú kiállítását. A divat és reklámfényképezés egyik legnagyobb alakja megszállottan rajongott a nőkért, szépségüket pedig szexis, provokatív aktokon örökítette meg. Most pedig a fotóművész nevével fémjelzett új, limitált smink kollekció is elérhetővé vált a MAC Váci utcai üzletében.

mac-helmut-newton-2.jpg

Tovább

Bájos elegancia luxus üvegcsébe zárva

Megérkezett az ARTISTRY FLORA CHIC™

Illatunk az egyik legfontosabb védjegyünk. Öltözködésünkkel, megjelenésünkkel együtt hozzájárul a pozitív első benyomás kialakításához. Egy jól megválasztott parfüm mesebeli aurát von körénk, amely azonnal feledhetetlenné teszi az első találkozást. Ilyen az ARTISTRY új, elbűvölően elegáns illatkompozíciója, a FLORA CHIC, mely a kecsességet testesíti meg.

art_fchic_bts_launch_13_72dpi.jpg

Tovább

Ki ez a lány? She’s Mercedes!

A She’s Mercedes kezdeményezés keretében több száz, jogosítvánnyal rendelkező nő körében végzett pilot kutatást a Trend Inspiráció Fogyasztói Magatartás Kutató Intézet közreműködésével a Mercedes-Benz Magyarországon. A felmérés a nők autóvezetési stílusát és autóválasztási szempontjait vizsgálta, illetve fény derült arra is, hogy mit gondol a gyengébbik nem a férfiak és az autóik közötti kapcsolatról. A kutatás eredményeit Közép-Európa legrangosabb divateseményén, a Mercedes-Benz Fashion Weeken hozták nyilvánosságra.

pic977_4999.jpg

Tovább

Láttad már? Nagyon menő az új Dorko üzlet!

DRK BrandStore opening party

Nemrég még az Andrássy úton, világhírű divatmárkák szomszédságában ünnepeltük a DRK megnyitóját és tegnap már az Aréna Plázában csodálhattuk meg a legújabb tervezői darabokat a márka kínálatából. A jól bevált menet szerint, a VIP megnyitó ünnepélyes szalagátvágással indult, ami után a bolt pillanatok alatt megtelt a meghívott vendégekkel, Dorko rajongókkal.

14695546_1101572499960002_1392132455679814881_n.jpg

Tovább

10 tuti bakancs összeállítás a hideg napokra

Neked megvan már a téli bakancsod?

Ahány ember annyi szokás, és ez bizony a cipők terén is így van. Idén ősszel számtalan újdonság vár ránk a lábbelik terén, de javarészt a nagy visszatérők közül válogathatunk. Én személy szerint hosszú évekig mindig ugyanazt a stílust és fazont kaptam le a boltok polcairól, bokacsizma, hosszú szárú csizma, amik legfeljebb színben, vagy sarokmagasságban tértek el egymástól. Aztán a minap megláttam a DRK legújabb bakancs kollekcióját, és első pillantásra beleszerettem.

fotorcreateddsd_6.jpgKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása