Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Könyvbemutató // Réti László: Falak mögött

2016. november 27. - Antalfy Krisztina

Hogyan változtatja meg a bevándorlási hullám a világot 2033-ra? Erre a kérdésre is választ ad többek között Réti László új akcióregénye, a Falak mögött. November 28-án hétfőn, 16 órakor ünnepélyes könyvbemutató keretében lehetőség nyílik találkozni a szerzővel, aki ezúttal korunk kiemelten aktuális témáját helyezte egy letehetetlenül izgalmas, a jövőben játszódó történetbe.f90fa2d60c91d18f5c36465969ba5fbe.jpgKép

Tovább

IsaDora Boho Baroque // TESZT

Eddig még nem büszkélkedhettem túl sok IsaDora termékkel, a napokban viszont hozzám is került a svéd márka ünnepi kollekciójából két csodás darab, egy ragyogó highlighter, és egy csodás árnyalatú rúzs. Nem túlzok, ha azt mondom azonnal beleszerettem az IsaDora Boho Baroque kincset érő szépségeibe.  

photocat_29.jpg

Tovább

Ismerd meg a tökéletes alapozót!

GUERLAIN LINGERIE DE PEAU

Nehéz kiválasztani a tökéletes alapozót, mely úgy tökéletesíti bőrünket, hogy közben nincsen maszkhatása és nem tömíti el pórusainkat. A hibátlan arcbőr már világszerte fontos elvárás a nőknél, ami természetesen minden kultúrában, országban mást jelent: frissesség, egyenletesség, könnyed  fedés, természetesség, tökéletes fedés, természetes ragyogás…de van, ami mindenhol közös: a  természetes hatás iránti vágy.

fotorcreated_181.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ilyen egy adventi hétvége a Várkertben!

Várkert Bazár programajánló - I. adventi hétvége

Hihetetlen, de hamarosan újra beköszönt a karácsony. A Várkert Bazár tavaly első alkalommal, hagyományteremtés szándékával megrendezett, óriási népszerűségnek örvendő Adventi programsorozatát ennek örömére idén is megvalósítja, csupán egy kicsit nagyobb léptékű formában. Vasárnap hangolódj, hát te is a Karácsonyra a főváros egyik legkülönlegesebb ékszerdobozában!

fotorcreated_129.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Sztárok macijai kalapács alatt

Törőcsik Mari és Kárász Róbert újabb 22 hírességtől kért macikat

Idén 6. alkalommal kerül megrendezésre a Jótékonysági Maci Aukció, melyet még 2012-ben indított el Magyarországon a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari és Kárász Róbert, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány két vezetője.

15178174_1431765973507728_6970747389344331134_n.jpg

Tovább

Ismerd meg közelebbről a Festői szerelmeket!

Így szerettek őkmára kevés magyar olvasó számára ismeretlen ez a cím. Nyáry Krisztián nagy íróink, költőink szerelmi életét megörökítő kötetei töretlen sikernek örvendenek. Az Igazi hősök és a Merész magyarok című könyvekben bemutatott példaértékű életek után a szerző ismét a szerelemről, annak nemcsak sors- és személyiségformáló, hanem életpályákat, alkotói korszakokat meghatározó erejéről ír.

nyary-krisztan-festoi-szerelmek01-head.jpg

Tovább

Így segíthethetsz egy marék szaloncukorral!

Ahogy az RTL Klub Híradó is beszámolt róla, idén újra indult a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda közös akciójához ebben az évben Pataki Zita televíziós műsorvezető mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is csatlakozott. A Konyhafőnök műsor sztár séfje a program keretein belül a Miele által biztosított helyszínen házi szaloncukrot készített, aminek az „édes trükkjeit” a nagyközönség is ellesheti az elkészült receptvideóból.

banner_hiressegek.png

Tovább

Íme az első szállodákat népszerűsítő 360 fokos film!

Nagyon-nagyon cuki!

Új szelek fújnak, a VHS, a CD és lassan a DVD is már a múlté, a virtuális valóság, azaz a VR korszakába léptünk.  Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a mesék világában is megjelent az új technológia és magával ragadó új élményekkel ajándékozza meg az arra legfogékonyabbakat, a gyerekeket. A virtuális valóságban persze még számos lehetőség és kihívás rejlik, de a VR izgalmas, új világának alapjait éppen ezek, a rendelkezésünkre álló technikával készített 360 fokos tartalmak jelentik.

img_6701.jpg

Tovább

A világon először: 100 gitáros egy színpadon!

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is.

maxresdefault.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása