Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lépj be a Vintage varázslatos világába!

2017. április 03. - Antalfy Krisztina

Álomszép vintage-világ elevenedik meg 2017. április 30-ig az Allee Bevásárlóközpontban. Az örök romantika birodalmába bárki ingyenesen beléphet az Allee földszintjén, hogy kipróbálja a vintage életérzést. A hangulatosan megépített álomvilág igazi élményt nyújt nemcsak a virágot kedvelőknek, de azoknak is, akik részt vesznek a dekorálóműhely vagy éppen a cukrászműhely által kínált ingyenes programokon.
vintage_allee_3.jpg

A vintage-életérzés beköltözött az Allee Bevásárlóközpontba és bárki részese lehet ennek a varázslatos világnak. A stílusra jellemző pasztell, púder és cukorka színek, a buján romantikus növények, valamint a régi, klasszikus bútorok, egyéb használati tárgyak újraálmodása, az 1920 és 1975 közötti öltözködési irányzatok felhasználása mind-mind ennek az életstílusnak a része. A vintage az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából indult hódító útjára, amely mára Magyarországon is egyre népszerűbb.
vintage_allee_7.jpg

Ingyenes vintage- és dekorálóműhellyel várja a gyermekeket és a felnőtteket az Allee Bevásárlóközpont
2017. április 1-23. között. Előzetes vagy korlátozott számban helyszíni regisztráció után bárki kipróbálhatja a keksz-, cupcake- és tortadíszítés, a tojásdíszítés és a levendulazsák készítésének folyamatát, ellesheti a dekorációs trükköket.
vintage_allee_8.jpg

Igazi designcukrász tart tortadíszítő bemutatót április 8-án 15 és 17 óra között, hogy elkápráztassa az érdeklődőket. Kelemen Tóth Anita a tavalyi nemzetközi Cukrász Olimpia ezüstérmese, több verseny aranyérmese különleges műfogásokkal is megismerteti a tortadíszítés rajongóit.

A számos változatos program mellett minőségi termékek kézműves vására is várja a vintage örök szerelmeseit.
vintage_allee_4.jpg

Részletes program: http://allee.hu/esemenyek/nosztalgikus_tavasz

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7712400103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása