Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Boldog 110. szülinapot Theodora!

2017. május 12. - Antalfy Krisztina

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. önerőből 2,6 millió euró értékben fejlesztett kékkúti telephelyén: az új üzemcsarnok és a kapcsolódó fejlesztések ünnepélyes átadására hazánk történelmi múltú ásványvízének, a Theodorának 110 éves születésnapján került sor. A beruházás keretében Magyarország egyik legmodernebb, környezettudatos szirupkeverő technológiája került telepítésre. Az esemény apropóján a Szentkirályi-Kékkúti újabb öt évvel hosszabbította meg stratégiai együttműködését a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, és közösen átadták a felújított Theodora tanösvényt is.
33766802014_7b392d51b5_z.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Ahhh, de korán van még, és én már a második kávémnál tartok, hajnal óta fent vagyok: felébresztett a szomszéd építkezéshez rendelt betondöngölő, és már nem tudtam visszaaludni. Így legalább bőven maradt időm a reggelimre, meg persze a reggeli kávémra, amit így péntek reggel szívesen elkortyoltam volna a teraszon, de sajnos túlságosan is szakadt az eső, ahhoz, hogy átadjam magam az önfeledt énidőnek. Az idei tavasz valahogy most nem a kedvencem, olyan mint egy undok, hisztis nő, aki azt csinál, amit akar. Nem bírom az ilyen típust!

fotorcreated_539.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Ezt az élményt nem hagyhatod ki az életedből!

 

2017. május 21-én tartja a Contempo Art Auctions második kortárs művészeti árverését. A tavaly decemberben nagy sikerrel megtartott első aukcióhoz hasonlóan, a közel nyolcvan művet számláló aukciós anyag főként a magyar neoavantgárd és a progresszív művészet képviselőinek munkáiból válogat.

228.jpgBaranyai András (1938-2016) Önarckép, 1970-es évek első fele

Tovább
süti beállítások módosítása