Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Anyák napi ötletek a Springfieldtől

2017. május 02. - Antalfy Krisztina

Utolsó pillanatos ajándékötletek

Már csak pár nap és itt van Anyák napja! Hiába fogadjuk meg minden évben, hogy jövőre a lehető legkülönlegesebb ajándékokkal kápráztatjuk el édesanyánkat, végül mindig az utolsó pillanatban, vasárnap reggel vesszük meg a legkevésbé kókadozó virágcsokrot. Ha idén sem készültünk előre, akkor se essünk kétségbe: a Springfield most összegyűjtött 3+1 mesés ötletet, amivel igazán különleges Anyák napját varázsolhatunk.
fotorcreated_478.jpg

Tovább

A város, ahol nincs tengerpart, csak rengeteg élmény

Helló Győr, Helló EYOF!

Neked mi jut eszedbe Győr városáról? Nekem a a kultúra, a gazdag művészet, a Győri Balett, a Győri Nemzeti Színház,  Rába-part ellenállhatatlan hangulata, a nagyvárosi forgatag, a belváros ódon házfalai, színes cégérek, hogy csak néhány lehetőséget említsek, amely a folyók városába csábíthat téged is. Idén pedig van még ok, hogy ide gyere, mégpedig a Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, mely idén is lehetőséget biztosíts az ifjúsági korosztályos versenyzőknek az olimpiai játékok eszmeiségének, egyetemlegességnek és szervezési rendjének a megismerésére.

img_20170421_114202.jpg

Tovább

Ismerd meg Szardínia vadabb oldalát!

Az INTIMISSIMI bemutatja vad Szardínia fehérnemű kollekcióját
Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót. Antik stílusú, barokk csipkeminták, elegáns állat motívumok és avantgárd futurisztikus formák kelnek életre, például a sokoldalú topok esetében, amelyek fehérneműként éppolyan hódítóak, mint felsőruhaként.
fotorcreated_475.jpgKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása