Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Újabb világmárka nyílt az Andrássy úton

2017. június 30. - Antalfy Krisztina

Az Andrássy úton nyitotta meg új üzletét a Max&Co. A rendezvényen az olasz divat iránt rajongó hírességek is megjelentek: Borbély Alexandra, Epres Panni, Osvárt Andrea és Rúzsa Magdi a márka legújabb kollekciójának egy-egy darabját viselte az ünnepélyes megnyitón.

max_co_8_1.jpg

Tovább

​BARBARA – A selyembe zárt könnyed elegancia

100% selyem...limitált széria

Ahogy végig siklik a bőrödön, mintha a nyári szellő hűvös csókja érintene meg. Máskor, a záportól lehűlt éjszakában védőn betakar és felmelegít finoman. Titkon örök szerelmet fogadtál neki. Ezt a nemes anyagot nem lehet elfogódottság nélkül kezelni. Uralkodók kedvelt anyaga, amelyekből a legszebb ruhák készültek egykor. Ma a kutatásoknak köszönhetően már a gyógyításban is szerepet kapott, így bizton állíthatjuk, hogy a selyem nagyszerűsége, finomsága és a bőrhöz való kedvező viszonya az egyik legkedveltebb anyaggá emelte.

lazlo_barbara_kollekcio_8.jpg

Tovább

Így viseld nyáron a Cropped nadrágot!

Régi darab új köntösben

Nyáron csak és kizárólag a lezser, könnyed darabokat bírom elviselni magamon, a nagy melegben a farmernadrág nálam szóba sem jöhet. A szoknya azonban nem mindig a legjobb választás a rohanós hétköznapokon. Még szerencse, hogy mi nők bármikor sarokba dobhatjuk a szoknyákat, és felvehetünk egy-egy kényelmesebb nadrágot. Az alábbi posztban elhoztam az egyik legnagyobb kedvencemet, a laza, mégis nagyon nőies, olykor kissé trükkös cropped nadrágot.

fotorcreated_605.jpgKép1/2/3/4

Tovább

TESZT // Blistex ajkakápolók

A szép ajkak nálam az ajakápolásnál kezdődnek. Számtalan terméket próbáltam már, de csak ritkán vált be úgy igazán valami. Sajnos elég szárazak az ajkaim – télen is, nyáron is – így gyakorlatilag állandóan kennem kell a számat valami finom hidratáló ajakbalzsammal. Ezért is örültem meg, amikor tesztelésre kaptam a Blistex 3 új ajakápolóját.
img_20170628_143845.jpg

Tovább

"Szomorkás" dalok, melyektől boldogabb leszel

Ezek a zenék kellemesebbé varázsolják a munkába járást

Az olyan melankolikus szövegű, szomorkás dalok, mint a “Sorry” Justin Biebertől, a “The Winner Takes it All” az Abbától vagy a “Mr Brightside” a The Killerstől valójában kiválóan indítják a napot, és olyan kellemes hangulatba ringatnak minket, ami még két óra múltán is hatással van ránk.

scienceofsound.gif

Tovább

RENAULT: Úton a lángvörös aszfaltékszer

Renault Megane 1.2 TCE 131 LE Grandtour Intens // Női szemmel

Ahogy haladunk előre az időben meg kell, hogy állapítsam, hogy a mai autók között már nincsen olyan, hogy rossz autó. Régebben a márkák között érezni lehetett a különbséget a prémium és a nem prémium osztály közé tartozó gyártók termékei között. Jelen tesztalanyunk a Renault, mint tömeggyártó legújabb terméke, a Megane Grandtour verziója, amely számomra olyan meggyőző kivitelű, hogy bármely prémiumgyártó modelljeként megállná a helyét. Nézzük is, hogy hogyan teljesít a kezeink között.

19490041_1426690314066208_198795653_o.jpg

Tovább

Ilyen a tökéletes átalakulás Sentiments módra

Sentiments Couture "Metamorphosis" kollekció

Joó Beatrix A Sentiments Couture tervezője Joó Beatrix most az átváltozást, a metamorfózist választotta inspirációul. A tervezőnek is szezonról szezonra egy metamorphosist kell átélnie, hogy újabb szépségek kerüljenek ki a kezei alól. A selymeket, kiegészítőket, ékszereket pillangók díszítik, amelyek a kampányképek hangulatát is meghatározták. Mi is a metamorfózis? Mi ez az átalakulás? A pillangók, mielőtt kiteljesednének szépségükben, begubózva várják a pillanatot, majd ezt elhagyva kezdik meg életüket a természetben.

19225879_1741661712517118_7946646789415841356_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Épp melegszik a csorba leves - mert nem kell mindig a húsleves -  közben kivittem a tányérokat, szép idő van, talán túl meleg is, így meg merem kockáztatni, hogy Kedvessel kint ebédeljünk a kertben, persze kizárólag a napernyő alatt. Amíg terítettem az asztalt, szokásomhoz híven elképzeltem, hogyan alakítanám át a az egész házat, hogyan festeném ki a szobákat, milyen virágokkal ültetném még tele az udvart ,és hova tenném a medencét, meg a kerti tavat. A színvonalas lakberendezői magazinokból bevillantak képek: csodás vaskorlátok, márvány lépcsőfeljárók, a kárpithoz tökéletesen passzoló műtárgyak. Aztán közben felforrt a leves, én pedig ismét rájöttem, hogy bár ez a ház nem tökéletes, és lenne rajta mit alakítani, újítani, na meg javítani, de akkor is a miénk, ahol önmagunk lehetünk, és ahol elvonulhatunk a zajos világ elől.     

fotorcreated_598.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Többé nem kell a szirénától megrettenj!

Többé nem kell körbe-körbe nézelődni

Mind ismerjük azt a stresszes érzést, amikor a forgalomban meghalljuk a sziréna hangját, és próbáljuk megállapítani, honnan közelít a megkülönböztető jelzést viselő jármű – hiszen ha nem adunk neki időben utat, azzal feltartjuk, és bajt okozhatunk másoknak.
distracted-emergency-vehicle-driver-motion-blur-fire-truck-erik-underbjerg-630x420.jpg

Tovább