Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

RENAULT: Kerékbe zárt azúrkék szabadság

2017. május 14. - Antalfy Krisztina

Renault Capture 1.5 Energy DCI 110 Night & Day // Női szemmel

Az alábbi posztban a Renault gyönyörű városi Crossover modelljét hoztam el számodra, amely a palettán a Kadjar modell alatt áll. Mivel ezt az autót teljesen magaménak éreztem, úgy gondolom, hogy a valódi célcsoportja a városi 30-40-es korosztályú nők, de egy férfias színben az erősebbik nem képviselői is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb kivitelt. Nézzük hogyan is teljesített a kezeink között ez a kis Crossover.
photocat_77.jpg

Tovább

Hight-tech lapmaszkkal a fiatalabb arcbőrért

A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról!

1656.jpg

Tovább

Egynyári kaland elengedhetetlen kellékei

Itt az ideje, hogy eldobozold végre a mindent eltakaró, vastag pulóvereidet, a nagy hóban ázó csizmáidat, és ráhangolódj a várva nyárra, a hosszú nyár esti sétákra, és a vízparton töltött édes órákra. Mert mi másról is szól a nyár, ha nem az iskola bezárásáról, egy kis láblógatásról, önfeledt szabadságról és persze nyári kalandokról.

fotorcreated_519.jpg

Tovább

Boldog 110. szülinapot Theodora!

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. önerőből 2,6 millió euró értékben fejlesztett kékkúti telephelyén: az új üzemcsarnok és a kapcsolódó fejlesztések ünnepélyes átadására hazánk történelmi múltú ásványvízének, a Theodorának 110 éves születésnapján került sor. A beruházás keretében Magyarország egyik legmodernebb, környezettudatos szirupkeverő technológiája került telepítésre. Az esemény apropóján a Szentkirályi-Kékkúti újabb öt évvel hosszabbította meg stratégiai együttműködését a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, és közösen átadták a felújított Theodora tanösvényt is.
33766802014_7b392d51b5_z.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Ahhh, de korán van még, és én már a második kávémnál tartok, hajnal óta fent vagyok: felébresztett a szomszéd építkezéshez rendelt betondöngölő, és már nem tudtam visszaaludni. Így legalább bőven maradt időm a reggelimre, meg persze a reggeli kávémra, amit így péntek reggel szívesen elkortyoltam volna a teraszon, de sajnos túlságosan is szakadt az eső, ahhoz, hogy átadjam magam az önfeledt énidőnek. Az idei tavasz valahogy most nem a kedvencem, olyan mint egy undok, hisztis nő, aki azt csinál, amit akar. Nem bírom az ilyen típust!

fotorcreated_539.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Ezt az élményt nem hagyhatod ki az életedből!

 

2017. május 21-én tartja a Contempo Art Auctions második kortárs művészeti árverését. A tavaly decemberben nagy sikerrel megtartott első aukcióhoz hasonlóan, a közel nyolcvan művet számláló aukciós anyag főként a magyar neoavantgárd és a progresszív művészet képviselőinek munkáiból válogat.

228.jpgBaranyai András (1938-2016) Önarckép, 1970-es évek első fele

Tovább

Júniusi AVON újdonságok

Lassan beköszöntenek a forró nyári napok és velük együtt a felszabadult szórakozás időszaka, amikor úgy érezzük, bármi megtörténhet… Akár mélységesen szerelembe is eshetünk. Ezt az életérzést zárta az AVON júniusban megjelenő parfümpárosának üvegcséibe, amelyek még tovább szítják a tüzet a szerelmesek között.
fotorcreated_534.jpg

Tovább

Így repüld át nyáron a Dunát!

Szárnyakon repülve a Dunán

Az élénk közúti forgalom nem túl kellemes a nagy melegben, ám ha ugyanazzal a sebességgel a Duna habjait szelhetnénk dugó nélkül, mennyivel vonzóbb lenne az utazás! De miért is ne tehetnénk? A Dunán közlekedő szárnyashajók ízig-vérig a sebesség megszállottjai. Nem véletlen, hogy ezek a vízi szárnyasok a keresztelőn olyan hangzatos nevet kaptak, mint a Sirály, a Sólyom, a Vöcsök vagy a Bíbic. S ez a névválasztás cseppet sem fellengzős, hisz akár 65 kilométeres óránkénti sebességgel képesek száguldani, vagyis Esztergomba és Visegrádra mindössze egy óra alatt elérhetnek az utasok a szárnyasok fedélzetén.

_kis7593_15017677216.jpg

Tovább

Így tedd jobbá mások életét egy narancsfa ültetésével!

Magyarországon is fákat ültet a francia likőrmárka

Az egyik legpatinásabb francia likőrmárka, a Cointreau Magyarországra is elhozza nemzetközi jótékonysági kampányát. Cindy Crawford-ot és Eva Longoria-t követve minél több magyar hölgyet is szeretnének bevonni a kihívásba, melynek lényege, hogy minden #1narancs1fa jelöléssel feltöltött narancsos fotó után a Cointreau pénzadományt ajánl fel magyarországi faültetésre.
img_1389.jpg

Tovább

Soha ne tapasztald meg ezt az érzést!

Közel 19 ezer fiatalkorú eltűnését jelentették be tavaly

Továbbra is aggasztó az eltűnt fiatalkorúak száma Magyarországon. Az ORFK legfrissebb statisztikája szerint 2016-ban közel 19 ezer fiatalkorú eltűnése miatt indítottak körözést. A legveszélyeztetettebb korosztály a 14 és 18 év közöttiek, közülük 15.968 esetben intézkedtek a rendőrök a sikeres felkutatás érdekében. A 14 év alattiak, vagyis a gyermekkorúak esetében bár jóval alacsonyabb a szám, de mégis aggasztó, hiszen a tavalyi évhez képest szinte változatlan az eltűnt kiskorúak száma. A körözési rendszer statisztikája alapján 2731 esetben kellett felkutatni gyermekkorúakat.

mla_0569-1024x682.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása