Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Cannes 2017 // Ruhamustra 2. nap

2017. május 20. - Antalfy Krisztina

A cannes-i filmfesztivál második napján sem okoztak csalódást a hollywoodi sztárok: ismét szemet gyönyörködtető, álomszép ruhakölteményekben léptek a vörös szőnyegre, természetesen a bemutatók tiszteletére.

bc6aca41502f2530e2a2e3aba8083e0d9a984236-tc-img-preview.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Újra eljött a várva várt péntek! Ez jó, több mint jó, egyrészt mert már nagyon vártam a hétvégét, másrészt mert még mindig itt vagyok, pötyöghetek a több éves kis klaviatúrámon, és remélem Te is itt vagy még. A hét eleje nem épp úgy alakult ahogy terveztem, de szerencsére mosolyogva zárhattam le ezt a hetet. Az öröm főleg annak tudható be, hogy egy remek csapattal én is részt vehettem egy szuper sajtó úton, a gyógyvizeiről híres Bükfürdőn, amiről hamarosan bővebben is beszámolok.

fotorcreated_563.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Jótékonysági divatbemutató a Lucky Sheperddel

A hosszú tél után a nyár hirtelen betoppant hozzánk. Így gyorsan kellett váltanunk a nyári és a téli ruhatárunkat. Gabo Szerencsés kollekciójában az elegáns ruhák mellett helyet foglalnak a tengerparti könnyű ruhák is. Az óceán hullámait, gazdag kék tónusát idéző minták találkoznak a letisztult fazonokkal és a kényelemmel. Limitált darabszámban megtalálod a Lucky Sheperd showroomban!

fotorcreated_552.jpg

Tovább

A trendteremtés az idei nyár legnagyobb trendje

Twinset SS17 Fashion Show

A feminin szettek alapján az óriás minták, visszafogott csipkék, a kifinomult szabásvonalak és hímzett darabok mind-mind hódítani fognak ebben a szezonban. A The Ritz-Carlton, Budapest Kupola Lounge-ában megrendezett Twinset SS17 Fashion Show ismét bizonyította, hogy a tavaly ősszel hazánkba érkezett márka azoknak a magabiztos nőknek készül, akik nem követik, hanem megteremtik a trendeket – akár csak az est háziasszonya, Gallusz Niki.

twinsetss17_gallusz_niki.jpg

Tovább

CANNES 2017 // A legszebb ruhák a nyitónapról

Képeken a filmfesztivál eddigi legszebb estélyi ruhái

Jubileumi évfordulót ünnepel a cannes-i filmfesztivál, ugyanis idén már 70. alkalommal rendezik meg a világ legnagyobb presztízsű filmes eseményét. Ez alkalomból ékes külsőt kapott a fődíj is: az Arany Pálmát 167 gyémánt díszíti majd, mintha csillagporral hitették volna be a szárát és leveleit.A  cannes-i fesztivál azonban nemcsak a filmes alkotásokról szól, hanem a világhírű sztárok ruhakölteményeiről is. Lássunk is néhány igazán különlegeset!
cannes-2017.jpg
Kép

Tovább

Így éld túl a reggeli dugót!

A nagyvárosi túlélés kézikönyve szerint hatásos eszköz az ingázás egyhangúságának megtöréséhez, ha a volán mögött együtt énekelhetünk kedvenc előadóinkkal. Minden szakértő egyetért abban, hogy sok szempontból jótékony hatással van az egészségünkre, ha vezetés közben rögtönzött karaoke-előadásokat rendezünk – ám ezeket leginkább akkor élvezzük, ha egyedül autózunk, és ha az autó audiorendszere megfelelő háttérrel szolgál az énekléshez.

unnamed_6.jpg

Tovább

Így vezess, hogy vezethess a közúton!

Ford Driving Skills for Life

Nézz körül a világban! Az élet tele van gyönyörű dolgokkal, de sajnos túl törékeny, így elég egy óvatlan mózdulat, hogy mindaz, amit eddig biztosnak hittél az életedben, pár pillanat alatt eltűnjön. A baleseti hírek hallatán mi emberek hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy amíg távol van tőlünk a baj, addig nem kell foglalkoznunk vele, hisz minket biztos nem ér majd tragédia. Aztán jön egy telefonhívás, és minden megváltozik. Mi tehetünk hát, hogy megelőzzük a szerencsétlenséget? Irassuk be gyermekeinket a Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozatára!  

forddrivingskills2.jpg

Tovább

Na ezért érdemes lesz elhagynod Budapestet!

VI. Gönci Barack Vigasság

A Gönci Barack Vigasság az a két nap a nyárban, mikor a legjobbat kaphatja, tapasztalhatja, érezheti az, aki erre a vidékre látogat. Amellett, hogy meg lehet kóstolni az érett Gönci barackot, lesznek barackos finomságok, barackpálinka, barackos koktélok, frissen főtt lekvárok és két napra való, tömény program gyerekeknek és felnőtteknek. 

h6-770x522.png

Tovább

Ismerd meg a Kamchatka design Birdy kollekcióját

A Kamchatka design Birdy kollekciója ezúttal idegen tollakkal ékeskedik. Szabó Ágnes festő képeit felhasználva egyfajta crossover a dizájn és a képzőművészet között. A klasszikus technikával, olajjal vászonra készült képek digitális nyomás segítségével hernyóselyem alapra kerültek. Nagyon minimális szabással, öltözködési textillé válva „teleportálódtak”. Így került a kép elbitorolva a vászonról funkcionális közegbe. A légies alapanyag új karakterekkel erősíti a képi tartalmat: három-dimenzióba repíti, mozgatja a térben.
temesi_kamchatka_birdy_2_1.jpg

Tovább

Kevesebben vesznek import használt autót

Évek óta dübörög a használt autó piac, aminek köszönhetően évről-évre 25-30 százalékos emelkedést mutatott a terület. A növekedés 2017 első negyedévében is folytatódott, azonban ennek mértéke jelentősen elmarad a korábbiaktól. A legnagyobb visszaesés a használt autó importban érzékelhető: már csak 7 százalékkal érkezett több kocsi a tavalyi év, hasonló időszakához képest Magyarországra.

_c1b3680.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása