Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

5 dolog, hogy boldogabb légy!

2018. március 30. - Antalfy Krisztina

Boldogság pillanatok, amikből inspirálódhatsz!

Kedvenc belvárosi szállodám kávézójában ülök, mellettem olasz turisták reggeliznek, én pedig a kávém fölött nézem ahogy szép lassan magához tér a város. Még korán van, Pest is csak épp, hogy ébredezik a hosszúra nyúlt hétvégéből, én viszont máris túl vagyok egy megbeszélésen. Egy olyan munkára mondtam igent, ami kellő szabadságot biztosít, mégis nagy kötöttséggel jár. De úgy vagyok vele, inkább választom a biztos változást, mint a boldogtalan beletörődést.

fotojet_8.jpgKép1/2/3

Tovább

CITROEN: A francia csábító

Citroën C3 1.6 HDI Shine // TESZT

Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy autómárka marketing képviselője lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljunk egy új autót itt a blogon. Ráadásul ismét mi tesztelhettük első ízben az autót, tekintve, hogy vadonatújan, még üdén, frissen, ropogósan került hozzánk.  A Citroën C3-as modellje már másodízben jár nálunk, jelen esetben dízel kivitelben. A korábbi változat egyik legnagyobb kedvencünk volt korábban, nézzük, hogy most mit nyújt a francia márka kis büszkesége.

29633373_1709706909097879_1569406744_o.jpg

Tovább

5 dolog, hogy boldogabb légy!

Boldogság pillanatok, amikből inspirálódhatsz!

Boldogtalanság ellen sokféle tanács létezik, de olykor talán elég, ha odafigyelünk a környezetünkre, hisz az örömteli pillanatok néha a legapróbb dolgokban rejlenek.  Néha elég, ha egyszerűen megállunk egy pillanatra, máskor nem árt, ha jobban odafigyelünk magunkra, egészségesebben étkezünk, kicsivel többet mozgunk, mint tegnap, nem siránkozunk annyit és nem elégedetlenkedünk, egyszóval észrevesszük a dolgok pozitív oldalát is. 

fotojet_2_1.jpg

Tovább

Hova menjünk a Balaton déli partján?

Dél-Balatoni úti tippek

Ha a legmelegebb évszakon túl alaposan körbenézünk a Balatonnál, azt látjuk, hogy leginkább azok a gasztronómiával és turizmussal foglalkozó szakemberek törődnek a legtöbbet a szezon meghosszabbításával, akik eleve a magas színvonalra törekszenek, legyen szó ételekről, borokról, szállásról vagy programokról. Ők tudják, hogy ahhoz, hogy a helybeli fiatalok itt maradjanak, sőt mások ide is jöjjenek, létfontosságú, hogy egész évben érkezzenek vendégek a régióba.
bujdoso_egesz_ev_balaton_3.jpg

Tovább

Viszlát tökéletesség, helló példakép Barbie!

A tökéletes szőke szépség leáldozóban van? Az eddig megszokott babákhoz képest ezúttal merőben új Barbie babák kerülnek a boltok polcaira. Lesznek köztük művésznők, szemüveges matematikusok, rendezők, sportolók és kutatók, egyszóval olyan női alakok, akik remek példaképként szolgálnak a kislányok számára, ezzel is segítve a kicsiket, hogy minél jobban kiteljesedjenek a későbbiekben felnőtt nőként.
international-women-day-inspiring-role-models-barbie-dolls-23-5a9f9b00b3737_700.jpg

Tovább

RENAULT Grand Scénic 1.6 dCi 130 Bose teszt

A szépség a részletekben a mumus a hátsó ülésen rejtőzik

Ezen a héten egy igazi családi autó vendégeskedett Nálunk. A francia márka legújabb, immáron IV. generációs Grand Scenic 7 üléses modellje kívülről már szakított a családi autók hagyományos megjelenésével és beállt a Crossover modellek táborába. A futurisztikus, már-már földöntúli, de gyönyörű formáját szinte minden ember megcsodálta amerre csak jártunk vele. Nézzük hogyan teljesített a gyakorlatban.

29314640_1700629403338963_8545873106625888256_o.jpg

Tovább

HONDA CIVIC: A szamuráj csábítása

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Executive CVT // TESZT

Mindig boldogsággal tölti el a szívünket, ha egy különleges tesztautó érkezik hozzánk. Jelen tesztünk főszereplője a Honda legújabb Civic generációjának a Sedan változata, amely igazi fekete köntösben és csúcsfelszereltségben érkezett a tesztre. Lássuk hogyan teljesített a japánok legújabb és egyben legszebb üdvöskéje.

29313074_1699466520121918_7525126677932802048_o.jpg

Tovább

Éld át a ZERO FEEL-t a sloggi új melltartóival!

Az elmúlt évszázadokban a női fehérnemű rengeteg innováción ment keresztül, de a mai napig sok melltartó annyira nyomja a női testet, hogy levétel után piros nyomokat hagynak a bőrön. Ez minden nő számára sajnos egy ismert probléma, ugyanis ezek a fehérneműk természetellenes módon szorítják a női testet egy idealizált formára. A Zero Feel melltartó elsőként hozza el a megoldást erre a problémára, kényelmet és biztos tartást nyújtva a mindennapokra.

kiss_ramona_sloggi_zero_feel.jpg

Tovább