Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 dolog, ami nélkül elképzelhetetlen a Nyár!

2018. június 06. - Antalfy Krisztina

Summer in the City

Hosszú volt a tél, szinte alig volt tavasz, s közben váratlanul berobbant a NYÁR, de ez a hirtelen jött forróság már így az elején, nekem kicsit még túl gyors, főleg, amikor a hétvégéket nem a vízparton, hanem a város betondzsungelében töltöm laptoppal a hónom alatt. Forróság van az utcákon, a lakásban, és mivel nem szívlelem az iroda légkondiját, nehezen múlnak a hétköznapok is. De eljött a hétvége, így újra lejöttünk Szentendrére, s mivel a meleg csak fokozódni fog, így pár perc erejéig behúzódtam kedvenc cseresznyefám árnyékába, és összeállítottam egy amolyan nyári bakancslistát, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes, főleg azokon a forró nyári napokon. 
fotojet_57.jpg

1. Először is kell nekünk egy óriási, giga méretű strandtáska, amit aztán jól telepakolhatjuk hasznos és persze haszontalan dologgal is…

Strandtáska

2. Aztán, hogy kellő mértékben lebarnuljunk a tűző napon, szükségünk lesz egy hiper-szuper fürdőruhára, hisz minden nő megérdemel évente legalább egyszer egy tökéletes “társat”. Hosszú hétvégére, vagy hosszabb nyaralásra érdemes több darabot is a bőröndünkbe gyömöszölni…
fotojet_1_7.jpgKép 1/2/3

3. A strandtáska mellett a nyár egyik legklasszabb kiegészítője a napszemüveg. Köztudott, hogy a jó minőségű, magas UV védelemmel ellátott lencséknek bizony elég borsos az ára, de szemünk az egyik legérzékenyebb szervünk, ezért fontos, hogy meg is védjük azt.
fotojet_58.jpg

Kép1/2/3

4. Az ember lányának mindig jól jön a napbarnított bőr, de a napszúrás, na az már más lapra tartozik. A hőguta és az egész napos fejfájás kivédésére kapjunk magunkra egy trendi szalmakalapot, mely nem csupán praktikus, de divatos is. És a nagy melegekben akár a városban is felvehetjük. 

fotojet_2_3.jpg

Kép1/2/3

5.
Nem kell nagyanyáink mindent eltakaró, erkölcsös fürdőruháiba bújjunk ahhoz, hogy biztonságba tudjuk magunkat a nap káros sugarai alatt. De mivel a bőrünk is megérdemli a szeretet: naptejeket beizzítani és jöhet a barnulás!

807d91b83f8e030f31e908fb36641325.jpg

Kép

6. Személy szerint imádom a tűsarkú szépségeket, de ha vízpart és homok, akkor kizárólag kényelmes talpalávalót tudok elképzelni a betondzsungelhez edzett lábaimnak. Nagy szerelmem a flipi-flopi, ami lehet nem a legjobb választás, de tuti a legkényelmesebb darab, amit valaha is kitaláltak.

fotojet_1_8.jpgKép1/2/3

7. Abban az esetben, amennyiben a milói Vénuszra jobban hasonlítunk, mint egy brit szupermodellre, akkor bizony jól jöhet a Strandkendő a vízparton lófrálva, vagy amíg kikérjük azt az isteni fokhagymás-tejfölös lángost.

fotojet_59.jpg

Kép1/2/3

8. Túl vagyunk a csobbanáson, és túl jó pár gombóc fagylalton, a sajtos hamburgerről már nem is beszélve, kedvenc szalmakalapunkkal a fejünkön, nyaking benaptejezve olykor jól jöhet, ha a körömlakkon kívül strandtáskánk mélyén ott lapul egy könnyed olvasnivaló is.

fotojet_1_9.jpg

Kép1/2/3

9. Mire lehet még szükségünk? Mondjuk egy pöttyös strandlabdára, mert fő a testmozgás, és persze a jól megérdemelt szórakozás.

fotojet_60.jpg

Kép1/2/3

10. Végül, ha már jól kifulladtunk a játékban, jöhet egy finom, jeges hűsítő, jeges kávé, hűsítő limonádé, vagy uborkás víz.

fotojet_2_4.jpgKép1/2/3

Csodás Nyarat Kedvesem!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3114021228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása