Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Szex és New York után Intimissimi

2018. június 11. - Antalfy Krisztina

Carrie Bradshaw tudja milyen a jó fehérnemű, és ezt szerencsére meg is mutatja nekünk. Sarah Jessica Parker a Szex és New York óta a sztárvilág egyik legfelkapottabb szereplője. És ki gondolná, hogy a sorozat idén ünnepelte 20. évfordulóját, a cipőmániás színésznő pedig már 53 éves is elmúlt. De a kor nem számít, és ezt jól tudja a világhírű olasz fehérnemű márka is, melynek legújabb őszi kollekciójának arca SJP lett.

some_sun_andvitamin_sea_12.png

Tovább

A Te arcod is erre vágyik, add meg neki még ma!

Így lesz tartós a sminked nyáron is!

A természet sajnos nem mindig abból osztogat, amiből mi nők a leginkább szeretnénk. S bár nem vagyunk porcelánbabák, sajnos a mi kis tökéletességre törekvő világunkban bizony mi is szépek és csinosak szeretnénk lenni. De mi van akkor, ha nem elég formás a szemöldökünk, ha nem elég telt az ajkunk, vagy csak egyszerűen belefáradtunk már az elkenődött szemöldökök és a lekönnyezett szemhéjtusok látványába? A megoldás erre a sminktetoválás!

blue_simple_collage_great_outdoors_month_instagram_post.png

Tovább

Elkészült a MINI FASHION FIELD NOTES kollekció

A hat nemzetközi dizájnertehetség által megálmodott, tizenhat darabos exkluzív összeállítás június 12-én, a 94. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon debütált a nagyközönség előtt. A brit prémiumgyártó Firenzében, a világ egyik elsőszámú férfidivat- és életstílus-fesztiváljaként ismert Pitti Uomo férfidivat-fesztivál június 12-15. között nyitva álló, sorozatban 94. felvonásán mutatja be legújabb, MINI FASHION FIELD NOTES névre keresztelt kollekcióját.

news_mini.jpg

Tovább