Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Te hány napot szánnál a valódi pihenésre?

2018. június 30. - Antalfy Krisztina

Bükfürdő: ahol minden nap Énidő

Az utóbbi időben sajnos nem sok időm maradt önmagamra, a valódi kikapcsolódásra, hetek óta nem tudtam kiolvasni kedvenc magazinjaimat, a szobám sarkában egyre magasabbra tornyosodnak a kiadók által kiküldött könyvújdonságok, és már idejét sem tudom mikor zártam ki teljes mértékben a külvilágot, amikor annyira belemerülök valamibe, hogy megfeledkezem az idő múlásáról. Így kapva kaptam a lehetőségen, hogy elutazzak egyik kedvenc fürdővárásomba, Bükfürdőre. Hisz, ha itt nem tudok kicsit pihenni, akkor sehol.  

 

fotojet_52.jpg

Tovább

City Jungle - Answear nyári kollekció

Kitört a dzsungel láz!

Az egzotikus minták a kánikula nagy visszatérői! Idén nyáron a városokat, nyaralóhelyeket teljesen ellepik a trópusi növények és állatok! Szerencsére csak a ruháinkon tobzódnak a minták, de nem tudod és nem is akarod  kikerülni ezt a divatőrületet!

post_city_jungle_05.jpg

Tovább

Pirosba borult az ISAAN x Mini bemutató

Forró hangulatú estén mutatta be Iszak Eszti saját márkája, az ISAAN 2018-as nyári kollekcióját. A ‘The Red Night’ névre keresztelt bemutató koncepciója a piros szín köré épült, ami a megjelent vendégeken és a hírességeken is visszaköszönt: Eszti piros kreálmányait viselte többek között Cinthya Dictator, Kárpáti Rebeka, Nagy Alexandra és Tatár Csilla is. A bemutatón a résztvevők megcsodálhatták a márka első táska modelljeit is, melyeknek különlegessége, hogy mindig az aktuális szetthez igazíthatóak.
takacsnora_molnarnini_cinthyadictator_iszakeszter_tatarcsilla_nagyblanka_nagyalexa.jpg

Tovább

100 szóban Budapest– idén ötödször

Idén ötödször hirdeti meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal együttműködve a 100 szóban Budapest című pályázatot. A jelentkezők 2018. július 30-ig még beküldhetik maximum százszavas történetüket, amely bármilyen módon kapcsolódik a fővároshoz.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_1.png

Tovább

Nyári bőrápolás: tippek a kozmetikustól

Idén hamarabb köszöntött be a meleg, így korábban kerültek elő a nyári ruhák, kalapok, napszemüvegek. Azonban nem elég, ha csak a ruhatárunkat cseréljük le a hőmérsékletnek megfelelően, fontos, hogy a napi bőrápolási rutinunkat is igazítsuk a forrósághoz.

fotojet_51.jpg

Tovább

Honda CRV: Városi harcos a felkelő nap országából

Honda CRV 1.6 D-TECH 4WD Aut. Lifestyle Plus // TESZT

A Honda gyönyörű városi terepjáróját, a CRV-t vettük a kezeink közé és fogtuk tesztre, hogy még az idén év végén bevezetésre kerülő új ötödik generációs CRV nemzedék előtt megcsillogtassa tudását. A teszt szerencsére elég hosszúra sikeredett, szinte minden szegletét megjártuk az autóval kis hazánknak. Nézzük részletesen mit is nyújt az autó használójának.

36176965_1809453689123200_6715479193213206528_n.jpg

Tovább

Calzedonia, Intimissimi és Tezenis ősz-tél 2018.

ŐSZ-TÉL 2018/2019 TRENDEK

Három világhírű márka, egy bemutató, melynek során közelebbről is megismerkedhettünk a Calzedonia, Intimissimi és Tezenis őszi-téli szépségeivel. A Calzedonia 2018/2019 őszi-téli kollekciója számtalan olyan darabot vonultat fel, amik a legújabb kifutós trendekre reagálnak. Geometrikus vonalak, mint például a tyúklábminta, pöttyök, rombusz motívumok, valamint harisnyák és zoknik is színesítik a kollekciót, mely összességében maszkulin, mégis sikkes és szofisztikált hatást kelt.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart.png

Tovább

Kóstolj bele Olaszország ízeibe itthon!

Imádok mindent ami olasz, a divatot, a zenét és persze a hamisítatlan olasz ízeket, mint a finom 'al dente' állagú spagettit, a tenger gyümölcseivel tálalt salátát és persze az isteni, mediterrán hangulatot idéző panna cottat. Így nem volt kérdés, hogy én is eleget teszek a BELLOZZO® étteremlánc meghívásának. Immár harmadik egységét nyitotta meg a BELLOZZO® étteremlánc a Corvin Plázában, így az Oktogon és a Westend City Center után a Futó utca környéke sem marad igazi olasz ízek nélkül. Az új étterem a megszokott minőség, frissesség és gyors kiszolgálás mellett tágas vendégtérrel és újszerű építészeti megoldásokkal várja a vendégeit a bevásárlóközpont felső emeletén. És hidd el, érdemes benézni és kicsit elidőzni Róma, Pizza, vagy épp Nápoly pultjánál!
fotojet_49.jpg

Tovább

Kékszalag másképp: körbe a szárazföldön

Rendhagyó módon - a szárazföldön is - bemutatkozik Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő versenye. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíj szervezői idén megrendezik a Kékszalag Roadshow-t, amelynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a Kékszalaggal - akár vitorláznak, akár nem. 

30741811_10156207636298516_6254713997891731456_n.jpg

Tovább