Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Utaznál? Ezeket feltétlenül ellenőrizd az abroncsokon előtte!

2018. július 09. - Antalfy Krisztina

A biztonságos autós nyaralás alfája és omegája a gumiabroncs

Mintegy 1,5 millió személyautóval indulnak vakációzni ezekben a hetekben a családok. Annak ellenére, hogy a hosszú autós utak során fokozott terhelés éri a kocsik abroncsait, a Bridgestone adatai szerint 10-ből 7 magyar autótulajdonos még mindig úgy vág neki az útnak, hogy nem ellenőrzi azok állapotát és a pótkerék nyomását. Erre pedig nagy szükség lenne, mert a nyári utak során minden második gépkocsivezető legalább 500-700 km-t tesz meg járművével jellemzően egy, minden harmadik autós pedig akár két alkalommal is. Az abroncsgyártó szakemberei ezért 5 pontba gyűjtötték az autógumikkal kapcsolatos legfontosabb tennivalókat, amelyek mindössze 10 perc alatt elvégezhetők.
piaktkqturbxy8xntg2mjuyzty2ytmzzdg4mzy5yjyzyjixmjqzytnjyy5qcgvnkpudamzizraazqyokwxnaxtnabw.jpg

Tovább

Extravagáns fesztivál sminkre vágysz? Figyelj!

Júliusban tetőfokára hág a fesztivál hangulat és szinte egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb események. Ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy kibontakoztassa személyiségét és teret engedjen a kreativitásnak mind az öltözködés, mind a sminkelés terén. Szabó Dorist, az AVON sminkmesterét is megihlette ez a bohókás, kirobbanó időszak, így ehhez kapcsolódóan megálmodott egy extravagáns fesztivál sminket, amellyel biztosan kitűnhetünk majd a tömegből.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_3.png

Tovább

Napközben is bőven van mit csinálni az EFOTT-on

Július 10-16. között a szervezők csordultig töltik a Velencei-tó partját programokkal, a Csak szabadon... életérzésnek kedvezve. A különleges élményekkel készülő Civil Tér, a turisztikai, kulturális és sport lehetőségek várhatóan teltházas érdeklődést hoznak. Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar sztárok koncertjei mellett biztosan nem lehet majd unatkozni az idei EFOTT-on.
colorparty_efott.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása