Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Calzedonia, Intimissimi és Tezenis ősz-tél 2018.

2018. június 21. - Antalfy Krisztina

ŐSZ-TÉL 2018/2019 TRENDEK

Három világhírű márka, egy bemutató, melynek során közelebbről is megismerkedhettünk a Calzedonia, Intimissimi és Tezenis őszi-téli szépségeivel. A Calzedonia 2018/2019 őszi-téli kollekciója számtalan olyan darabot vonultat fel, amik a legújabb kifutós trendekre reagálnak. Geometrikus vonalak, mint például a tyúklábminta, pöttyök, rombusz motívumok, valamint harisnyák és zoknik is színesítik a kollekciót, mely összességében maszkulin, mégis sikkes és szofisztikált hatást kelt.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart.png

Tovább

Kóstolj bele Olaszország ízeibe itthon!

Imádok mindent ami olasz, a divatot, a zenét és persze a hamisítatlan olasz ízeket, mint a finom 'al dente' állagú spagettit, a tenger gyümölcseivel tálalt salátát és persze az isteni, mediterrán hangulatot idéző panna cottat. Így nem volt kérdés, hogy én is eleget teszek a BELLOZZO® étteremlánc meghívásának. Immár harmadik egységét nyitotta meg a BELLOZZO® étteremlánc a Corvin Plázában, így az Oktogon és a Westend City Center után a Futó utca környéke sem marad igazi olasz ízek nélkül. Az új étterem a megszokott minőség, frissesség és gyors kiszolgálás mellett tágas vendégtérrel és újszerű építészeti megoldásokkal várja a vendégeit a bevásárlóközpont felső emeletén. És hidd el, érdemes benézni és kicsit elidőzni Róma, Pizza, vagy épp Nápoly pultjánál!
fotojet_49.jpg

Tovább

Kékszalag másképp: körbe a szárazföldön

Rendhagyó módon - a szárazföldön is - bemutatkozik Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő versenye. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíj szervezői idén megrendezik a Kékszalag Roadshow-t, amelynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a Kékszalaggal - akár vitorláznak, akár nem. 

30741811_10156207636298516_6254713997891731456_n.jpg

Tovább

Megérkezett a VAN GRAAF legújabb őszi-téli kollekciója!

Pihe-puha anyagok és mesés minták várnak a következő szezonban! A hűvösebb időjárás sem riaszt el minket a gyönyörű virágos daraboktól. Nyugodtan játszhatunk a színekkel: az őszi mustársárga, khaki és bordó árnyalatain túl remekül mutatnak majd a hideg pasztell színek, a halvány rózsaszín, jégkék, fehér, szürke és ezüst.

happybirthday_selena_3.png

Tovább

Olvastál már az Asperger-szindrómások szerelmi életéről?

14 országban egyszerre érkezett meg a könyvesboltok polcaira Helen Hoang: A szerelem egyenlete című várva várt kötete. A szerző első regényét saját Asperger-szindrómája ihlette. A meglepően bájos és szenvedélyes románcról szóló történet annyira magával ragadja az olvasót, hogy képtelenség letenni a kötetet.

happybirthday_selena_2.png

Tovább

Hyundai I30 fastback: Az azúrkék hódító

Hyundai I30 Fastback Premium 1.4 T-GDI DCT Aut. teszt

A feltörekvő koreai márka legújabb modellje járt teszten szerkesztőségünkben. A vadonatúj I30-as fastback változat formája és kivitelezése egyaránt szemet gyönyörködtető lett. Az alsó középkategória legújabb és immár legszebb ötajtós kupé versenyőze méltóan száll szemben a kategória legjobbjaival.  Nézzük részletesen, hogy mit sütöttek ki a koreaiak a boszorkánykonyhájukban.

35544859_1798595423542360_6916168373411774464_n.jpg

Tovább

A híres brit lóverseny ihlette a Weekend Max Mara új kollekcióját

Dukai Reginát és Orosz Barbarát, Kaló Jenny és Köböl Anita is kíváncsian érkezett a Dorottya utcai Weekend Max Mara legújabb, Trophy Day elnevezésű kapszulakollekciójának bemutatójára. A kollekció tervezője a brit Richard Saja, akit a francia rokokó és a híres londoni Royal Ascot Derby ihletett.

indul_a_jatszoteri_szezon_6.png

Tovább
süti beállítások módosítása