Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Te is zombiként autózol? Akkor a FORD alvás öltözéke neked való!

2018. december 08. - Antalfy Krisztina

Zombi vagy? Ne ülj autóba!

Nem ritkaság, hogy valakit lebeszélnek a barátai a vezetésről, ha egy végigbulizott éjszaka után autóba akar ülni. De mi van akkor, ha az illető egyáltalán nem ittas, hanem egyszerűen csak fáradt egy nehéz nap után? A közúti balesetek egyötöde egyértelműen a fáradtságra vezethető vissza, és a szakértők szerint ha valaki 18 óránál hosszabb ideig marad ébren, akkor a képességei hasonlóképpen csökkennek, mint ha a véralkoholszintje magasabb lenne a legtöbb országban megengedett határnál.
how-to-help-your-drivers-beat-fatigue-article.jpg

Tovább

Detroitban jön a vadonatúj LEXUS RC F!

A Lexus októberben, a Párizsi Autószalonon leplezte le népszerű sportkupéja, a környezetbarát hibrid elektromos motorral szerelt Lexus RC legújabb generációját. Alig néhány hónappal később, januárban pedig már érkezik a modell brutális teljesítményváltozata, az RC F: a nagy várakozások övezte sportautót a Detroiti Autószalonon láthatjuk majd először, egy sokat sejtető teaser fotó azonban már napvilágot látott az autóról.

lexus_rc_hibrid_1.jpg

Tovább

A Hyundai i30 N nyerte az „Auto Bild Év Sportautója” olvasói díjat

A  Hyundai i30 N az Auto Bild Sportscars olvasóit már értékesítésének első teljes évében meggyőzte: a kompakt sportautó elnyerte az áhított „nyertes import autó” címet a kisautó és kompakt kategóriában a „2018-as év sportautója” szavazáson. A Hyundai első nagyteljesítményű modelljére hét tradicionális modellel szemben- mint a Honda, Peugeot és Renault - esett a választás.

all-new_hyundai_i30_n.jpg

Tovább

Így hozd ki Karácsonyfádból a legtöbbet!

Jó áron minőségi díszeket!

Mindenki másképp csinálja! Ez alól pedig még az év legszebb ünnepe sem kivétel, hisz ahány ház, annyi féle karácsonyfa. Vannak, akik az élő fára esküsznek, mások évek óta ugyanazt a műfenyőt díszítik. Egyesek a fényfüzérrel kezdik a díszítést, míg mások a szaloncukrokkal. De egy közös mindannyiunkban, imádjuk a szép és minőségi díszeket, melyekkel aztán Szenteste közösen öltöztethetjük fel ünnepi ruhába fenyőfánkat. Az alábbi posztban elhoztam néhány igazán különleges karácsonyfadíszt, melyekkel teljessé tehetjük otthonunkat az ünnepi időszakban. vanilla_coffee_11.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása