Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A táska, mely nem hiányozhat egy gyermeklelkű NŐ gardróbjából sem!

2019. január 22. - Antalfy Krisztina

Tapasztaltad már, hogy a vásárlás az egyik legkellemesebb sikerélmény? Mai rohanó világunkban nem gyakran adódnak olyan igazán örömteli dolgok, melyek hosszabb időre megnövelnék dopamin szintünket, mely ugye óriási hatással van a jókedvünkre is. Persze titkos fegyverként bevethetnénk a csokoládét, ami sokat tud dobni a közérzetünkön, ám hosszú távon a szervezet elhízásához vezet. Ezért én most inkább a vásárlás mellett szavazok, melytől valóban jobb kedvem lesz, nem rakódnak rám fölöslegesen azok az undok plusz kilók és még egy új szépséggel is gazdagabb leszek.
let_s_have_coffee_1_2.jpg

Vásárolni tudatosan?

Míg régen gondolkodás nélkül megvettem mindent, ami azonnal megtetszett, addig ma már átgondolom mire is adok ki pénzt. Ezáltal inkább költök többet egy minőségi darabra, mint keveset sok olyan termékre, mely - miután elmúlik a vásárlás iránt érzett lelkesedés, - végül a szekrény mélyén köt ki, vagy jobb esetben valamelyik barátnőmnél.

156619ef20735b90c69b1ca8528c5bdd.gif

kép

Az alábbi posztban szeretném Neked bemutatni legújabb kedvencemet, a spanyol Anekke márkát, mely magas minőségű, romantikus stílusú és nagyon egyedi modelleket kínál vásárlói számára. Mint azt már említettem, ma már nem vásárolok annyi mindent, inkább legyen kevesebb ruhám és táskám, de az legyen minőségi. Így akadt meg a tekintetem a Mary Poppins ihlette Miss Anekke bájos oldaltáskáján.

47510986_2535153083168811_2856444840680148531_n.jpg

Azonnal beleszerettem ennek a különleges márka vintage stílusú kollekciójába. Anekke különböző darabjain mind-mind visszaköszönnek a játékos formák, a mesébe illő motívumok és a rajzolt babák, melyek megadják e márka semmivel sem összetéveszthető megjelenését. 

Az egyedi kialakítás az anyaghasználatnak is köszönhető, a spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízlepergető textilbőrt, a hímzett textil anyagokkal. A termékek belső bélése is igényesen kivitelezett, designos megoldás. Az Anekke márkajelzéssel ellátott zipzárak, az egyedi csüngők, szegecsek szintén segítenek abban, hogy az Anekke különleges társ legyen az iskolában, a munkában és a mindennapokban.

Végül jöjjön egy kis történelem

Az Anekke márka  1974 óta van forgalomban. A spanyol nyártó táskáinak stílusán érezhető egyfajta egyedi vintage-mediterrán hangulat. A divatos és mégis aranyos külsejű termékek nagy közönséget érnek el, hiszen gyerektáskáktól kezdve a női kézi-, illetve válltáskákon keresztül a pénztárcákon át a tolltartókig rengeteg termék van a repertoárjukban. 

miss-anekke.png

Kitűnő választás ez a márka modern és divatosan öltözködő nők és anyukák részére is, akiknek a lányaik rájuk akarnak hasonlítani. Termékeik design-jának bájos egyszerűsége és vidámsága az, ami csábítóvá teszik őket mind a felnőttek, mind a gyerekek számára.  A spanyol gyártó prémium minőségű anyagokat használ, ötvözi a vízlepergető textilbőrt a hímzett textil anyagokkal. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően minden Anekke termék időtálló, strapabíró

További információ:
Anekke Magyarország
Anekke Online bag store

miss-anekke_1_large.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2414547936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása