Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egyenesen Párizsból gurult be a DS 7 CROSSBACK

2019. január 22. - Antalfy Krisztina

Az autó, mely ezer közül is felismerhető

Már jó ideje szemeztem a külföldi autós oldalakon a franciák luxusterepjárójával, a DS 7 CROSSBACK modellel, így külön öröm volt számomra, hogy én is meghívást kaptam a DS STORE Budapest megnyitójára, ahol volt szerencsém testközelből is megismerni a DS luxusmárka szépségeit. Első pillantásra a DS 7 Crossback akár egy felső kategóriás szabadidőjármű is lehetne, de valójában ez egy olyan SUV, amely a francia szakértelem legjavát egyesíti magában, remekül ötvözve a mesteri kidolgozást és a technológiai újításokat.

vanilla_coffee_23.jpg

Tovább

A táska, mely nem hiányozhat egy gyermeklelkű NŐ gardróbjából sem!

Tapasztaltad már, hogy a vásárlás az egyik legkellemesebb sikerélmény? Mai rohanó világunkban nem gyakran adódnak olyan igazán örömteli dolgok, melyek hosszabb időre megnövelnék dopamin szintünket, mely ugye óriási hatással van a jókedvünkre is. Persze titkos fegyverként bevethetnénk a csokoládét, ami sokat tud dobni a közérzetünkön, ám hosszú távon a szervezet elhízásához vezet. Ezért én most inkább a vásárlás mellett szavazok, melytől valóban jobb kedvem lesz, nem rakódnak rám fölöslegesen azok az undok plusz kilók és még egy új szépséggel is gazdagabb leszek.
let_s_have_coffee_1_2.jpg

Tovább

Láttál már 15 lakókocsit vontatni egyszerre?

Ha nyáron autózunk, néha bizony türelmesen várakoznunk kell egy-két autó mögött, amelyek lakókocsit vontatnak. Na de 15 lakókocsi mögött, amit egyetlen jármű húz…? Aggodalomra semmi ok; ezzel a helyzettel aligha kell számolnunk az országutakon. A lakókocsi-karavánt csupán a Ford állította össze egy film forgatásához, amelyben az új Ranger pickup komoly vontató képességét mutatták be.

screen_shot_2019-01-21_at_16_41_40.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása