Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így indítsd a tavaszt, ha trendi időmérőre vágynál!

2019. március 03. - Antalfy Krisztina

Bár az időjárás egyelőre még a hidegebb oldalát mutatja felénk, a Fashiowatch máris  egy őrülten jó, exkluzív tavaszi tematikájú parti keretein belül mutatta be meghívott vendégei számára a márkás órák és az egyedi ékszerek legújabb darabjait, melyektől szinte felragyogott a nap a szeles Ybl Miklós téren.

konyvajanlo_9.jpg

Időpont: 
Helyszín:
Félix Étterem

A rendezvény helyszíne a nem rég újjászületett a Ybl Budai Kreatív Ház (Félix Étterem), az egykori Várkert Casino volt. A különleges falatokat Kovács Árpádnak a Budai Kreatív Ház séfjének köszönhetjük. Desszertként egyedi óra mintájú FashionWatchos macaronokat is kóstolhattunk. Az est házigazdája Árpa Attila, és a FashionWatch marketing vezetője Palásti Márta köszöntötte a vendégeket. A fellépő sztárvendég Freddie volt, aki akusztikus koncerttel varázsolta el a közönséget.
_mg_0190.jpg

A márkák képviseletében megjelent Stefania Maso a Gaga Milano export menedzsere, Carolina Firpo a Gaga Milano marketing vezetője, Rebecca Testi a Rebecca Jewels alapító tulajdonos leánya és a cég marketing vezetője, Rita Bartalini a Rebecca export menedzsere és Vincent Van de Walle a LIU JO nemzetközi marketing vezetője. Az est célja az volt, hogy a meghívott vendégek megismerjék a Fashionwatch óra és ékszer kis és nagykereskedés legújabb márkáit és elsőként fedezhessék fel a tavaszi újdonságokat.
_mg_0119.jpgA FashionWatch egyik legkülönlegesebb márkája az olasz extravagáns luxus óramárka a Gaga Milano,  mely teljes mértékben a cég alapítójának a Gagá Milano megalkotójának Ruben Tomellanak a fantáziavilágát tükrözi. Akit egy régi arany zsebóra inspirált, hogy megtervezze az első Gagá órát, a jellegzetes koronára emlékeztető felhúzóval és túlméretezett arab számokkal, ami ma már a Gaga órák ismert névjegye. Nem hiába a kedvenc óra márkája Neymar Jr-nak is!
23-28-gaga-6.jpg

A merész francia divatdiktátor Jean Paul Gaultier órák sem mindennapiak. Szokatlan formák, anyagok, textúrák és elhelyezések jellemzik. Kellően magabiztosnak kell lenni egy Jean Paul Gaultier óra viseléséhez.

_mg_9819.jpg

Olasz stílus, inspiráló nőiesség és luxus kivitel, ez a LIU JO. A világmárkát egy kedves szerelmi történet ihlette, JO az alapító Marco Marchi beceneve, amelyet diákkori szerelme LIU nevével olvasztott egybe. Ennek a szerelemnek gyümölcsei a kifinomult nőies, prémium karórák és ékszerek.
_mg_0362.jpg

Rebecca magas színvonalú ékszer márka, amelyet Firenzében Alessandro Testi alapított. Legnépszerűbb kollekciójuk a My world fantázianevet viseli. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármelyik karkötő vagy nyaklánc. A trendi olasz óramárka H2X, modern vonalú, szilikon órái a szivárvány minden színében pompáznak. Ruhatárunk praktikus kiegészítői lehetnek, mert minden öltözetünkhez találhatunk megfelelő színt és stílust.
_mg_0686.jpg

A Lapetra spanyol ezüst gyermek ékszer márka. A márka nevét a tulajdonosok kiskedvencéről egy chivava-ról kapta, akit Petranak hívtak. Trendi motívumú ékszerek, cukiságok főleg kicsiknek és az Unicornis meséjében még mindig hívő nagyoknak.

_mg_9830.jpg

Köszönöm a Fashionwatch csapatának, hogy én is ott lehettem ezen a remek estén...

További információ:
https://webshop.fashionwatch.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7714686292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása