Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 30. - Antalfy Krisztina

Vétkesek közt cinkos aki néma…

A jó emberek csak jót akarnak Neked, nem irigykednek, nem bántanak, nem beszélik ki a hibáidat a hátad mögött és nem híresztelnek rólad valótlan, hazug dolgokat. Sokak számára evidens, hogy  amikor sérelem éri őket, azonnal a sarkukra állnak és kiállnak önmagukért. Míg mások inkább nyelnek egy nagyot, visszahúzódnak csigaházaikba, és tűrnek, amíg a gond magától meg nem oldódik. A problémák viszont soha nem oldódnak meg maguktól! Ezt ugye már Te is tudod?

boldogsag_4.jpg

Tovább

Íme az Év Legszebb Autója!

Az autóipar egyik legnagyobb becsben tartott autós szépségversenyén a közönség a Peugeot új generációs középkategóriás modelljét választotta meg az év legszebb újdonságának. Ugyanitt a Peugeot e-Legend tanulmányautó is aranyérmet nyert.
peugeot_508_most_beautiful_car_of_the_year_2018.jpg

Tovább

Ismerd meg az AEGON Művészeti Díj nyertes költőnőjét!

„Kiszabadítani az intelligens-érzékeny nőköltészet kategóriájából” - ez volt a tétje a Takács Zsuzsa költészetét fogadó kritikáknak a kétezres évek elejétől. A pálya kezdetén megjelenő visszafogottan elismerő vélemények után az ezredfordulón „az írásaival foglalkozó tanulmányok egyre újabb, érdekesebb és változatosabb szempontokat fogalmaznak meg, ahogy költészetét a fiatalabb generációk irodalmárai is felfedezik…”

takacs-zsuzsa-heviz_folyoirat.jpg

Tovább

Szervezz gardróbvásárt Mihalik Enikővel közösen!

#Fashion4Children

Ismerkedj meg az UNICEF legújabb adománygyűjtő kampányával, aminek arca nem más, mint Mihalik Enikő. Szívesen csatlakoznál, szívesen megszabadulnál fölöslegessé vált ruháidtól miközben szerzel néhány új darabot? Örömmel áldozol rászoruló gyermekek támogatására? Hiszel a fenntarthatóságban és igyekszel tudatos vásárló lenni?
5znktkpturbxy9jnjq1zdlizdcyowmyywzkymu5y2vmzgu5ywewyzm5ny5qcgeslqmajc0drm0cejmfzqmuzqg8.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Építsd önbizalmad lépésről-lépésre!

Kislányként gyakran álmodunk magunknak egy gyönyörű világot, hisszük, hogy minden csupán szép és jó lehet. Bizakodunk benne, hogy minden ember kedves, nincs fájdalom, hazugság és ítélkezés. Kezdetben talán kissé naivak is vagyunk, csöppet hiszékenyek, reménykedünk benne, hogy a jó sohasem ér véget. Aztán hirtelen felnövünk, és talán kis időre elveszítjük a boldogságba vetett hitünket, ezért begubózunk, falakat húzunk fel magunk köré...

boldogsag_3.jpg

Tovább

Így viseld a KÉK és a ZÖLD színpárt!

10 tuti inspiráció a mindennapokra...

Vannak színek, amelyek önmagukban, de egymással párosítva is remekül mutatnak. Az egyik ilyen nagy kedvencem a kék és a zöld kombinációja, mely elsőre talán erőteljes párosnak tűnhet, de a megfelelő darabokkal, vagy apró kiegészítőkkel kombinálva finom, lágy és nőies is tud lenni. Zöldbe borul tavasszal a természet, zöld a remény és a nyugalom színe. A kék viszont megfontoltságot és magabiztosságot sugall viselője számára. Neked mi a véleményed róla?

the_best_bath_time_essentials_1.jpg

Tovább

Ha szereted a színeket, a KAZAR új kollekcióját imádni fogod!

A Kazar új tavaszi-nyári kollekciója elfeledteti a hideg napokat, és lehetőséget ad, hogy újra harmóniába kerülj magaddal. A kollekció darabjainak vezérmotívuma a „BE PROUD, BE YOURSELF” manifesztó, amely támogatja az egyéniségeket és a bátorságot ahhoz, hogy az legyél, aki csak szeretnél – követve a szíved hangját, és magadat adva minden egyes hétköznapi szituációban.
konyvajanlo_10.jpg

Tovább

Olimpikonnal debütál a sloggi legújabb tavasz-nyári kollekciója

A sloggi kényelemmel hódít legújabb Zero Feel kampányában

A sloggi számára elengedhetetlen, hogy mindenki életébe elhozza az igazi kompromisszummentes kényelmet, ezért óriási izgatottsággal indította útnak 2019. március 13-án első uniszex kampányát, melynek fő üzenete: Hódít a kényelem! A kényelem nemcsak a kényelmetlenség ellentéte, ennél sokkal többről szól: ez egy érzés, amely támogat és segít a mindennapokban. Olyan, mintha folyamatosan egy szurkolócsapat állna egy lépéssel mögöttünk azt erősítve bennünk, hogyha kényelmesen érezzük magunkat tényleg bármire képesek vagyunk.

img_5096.jpg

Tovább

Add a véred a TRÓNÉRT!

#BLEEDFORTHETHRONE

Az HBO a Vöröskereszttel együttműködve nemzetközi véradásra buzdítja a Trónok harca rajongóit Az HBO folytatja világméretű, #aTrónért / #ForTheThrone kampányát. Ezúttal azt a kérdést teszi fel a rajongóknak, hogy ők mit tennének meg a trónért a Trónok harca utolsó évadának 2019. április 15-i premierje alkalmából.

dr5ggmnwoaex7fq.jpg

Tovább