Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

25 éves a KATTI ZOÓB Divatház

2019. április 08. - Antalfy Krisztina

Ismét látványos produkció keretében, különleges helyszínen mutatta be legújabb kollekcióját az idén 25 éves KATTI ZOÓB Divatház március 28-án este. A 2019/20-as őszi/téli időszakra született slow fashion kortárs klasszikus öltözéksor, mely a Budapest Central European Fashion Week hivatalos programját megelőzően debütált, két és fél évtized kiapadhatatlan alkotói szenvedélyét és sokrétű művészeti üzeneteit foglalta össze.

konyvajanlo_11.jpg

A Belvárosi Piac, mint helyszín, tökéletes összhangban áll a kollekció alapgondolatával – a mindennapok, a nagyvárosi élet  ritmusa, nyüzsgése sokszínűsége kelt életre a modernt a klasszikussal egyesítő ruhafazonokban, az előkelő anyagokban, színekben és a Divatház újjászületett Art Deco szimbólumaiban, a geometrikus formákban és a rózsában.

3662_large.jpg

A legújabb prêt-à-porter  öltözéksor - a stílusosság mellett - ezúttal is ünnepelte a minőség, a kényelem, a hordhatóság és a könnyedség eszméjét, hogy újabb időtlen és praktikus darabokkal bővíthesse a modern nő sokarcú ruhatárát.

3649_large.jpg

A KATTI ZOÓB Divatház 2019-es Őszi/Téli darabjai nem csak a korábbi kollekciókkal teremtenek folytonosságot: az elmúlt 25 év alkotói eredményeiből születve még komplexebb mondanivalót hordoznak – ezúttal a múlt kulturális elemei mellett már egy divatház által életre hívott, saját művészeti nyelv is főszerepet kap, hogy aktuális divatüzeneteket közvetítsen.  

3648_large.jpg

3654_large.jpg

3655_large.jpg

3657_large.jpg

3659_large.jpg

3660_large.jpg

3663_large.jpg

3665_large.jpg

3675_large.jpg

3680_large.jpg

3685_large.jpg

3686_large.jpg

További információ:
https://www.kattizoob.hu
https://webshop.kattzoob.hu
https://www.facebook.com/Katti.Zoob/
https://www.instagram.com/katti.zoob/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr114772022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása