Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

2019 jó eséllyel a TOYOTA éve lesz

2019. április 29. - Antalfy Krisztina
Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyek közül 5 alapvető hatással lehet a magyarországi újautópiac további zöldülésére is. 
toyota-2019-1.jpg

Tovább

37. alkalommal hajtjuk meg fejünket a tánc előtt

DÍJESŐ A TÁNC VILÁGNAPJÁN

37. alkalommal hajtjuk meg fejünket a tánc és a táncosok előtt április 29-én, a “balett Shakespearejének” tartott Jean-Georges Noverre születésnapján. A fiatal pályakezdők, az érett táncosok, a táncpedagógusok, az alkotók és a legendák elismeréséül szolgáló szakmai díjak átadásával egybekötött nagyszabású gálaműsorral ünnepli a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház a Tánc Világnapját.

photo-1523227888178-d11081c34a55.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Apró dolgok a boldogabb életért...

Szeretem az olyan embereket, akik ebben a harsány, zajos világban is képesek őszinte mosollyal, méltóságteljes csöndben ragyogni. Akik anélkül sugározzák magukból a kedvességet, a bájt és a nőiességet, hogy üvöltene róluk, hogy elégedetlenek önmagukkal: vagyis hangosak, hivalkodóak és émelyítően kedvesek mindenkivel, azokkal is akiket nem is ismernek, vagy épp nem kedvelnek. Olyan ez számomra, mint Audrey Hepburn stílusban létezni a neonfényektől villogó Kardashianok között.

boldogsag_6.jpg

Tovább

Király Viktor az elsők között váltott a vadonatúj HIBRID TOYOTA RAV4-re

Sosem látott modellinvázióba fogott a Toyota 2019-ben: a világ legzöldebb autógyártója egyetlen év alatt 7 vadonatúj modellt mutat be Európában, amelyről a vállalat egy elegáns esemény keretében, a Várkert Bazárban, a Bazaar Eclectica étteremben megrendezésre került bemutatón tájékoztatta a hazai sajtót. Az esemény ugyanakkor kiváló apropóul szolgált ahhoz is, hogy bejelentsék: a márka magyarországi hibrid nagykövete, Király Viktor ezentúl egy vadonatúj Toyota RAV4 hibridet használ majd. Viktor 2,5 évvel ezelőtt, egy Toyota C-HR volánja mögött ismerkedett meg a környezetbarát hibrid elektromos hajtással, azóta pedig a környezettudatos, zöld autózás elkötelezett híve lett.
2019_a_toyota_eve_30.jpg

Tovább

Az ÖBLÍTŐ, mely a legfinomabb parfümöknél is tovább tart

A Lenor bemutatja az új Parfum des Secrets kollekciót!

Négy egyedülállóan varázslatos textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését. A Lenor egyik nagyra becsült hagyománya a frissesség érzete. Kellemes közérzetünk egyik titka ruháink hosszantartó tiszta illata és puha tapintása. A tudomány és a művészet ötvözésével a Lenor egy úttörő formulát alkotott, mely gazdag illatkompozícióval új szintre emeli az öblítő klasszikus előnyeit. Prémium parfümanyagok hozzáadásával tartós, kifinomult illatot hozott létre, amely tökéletessé varázsolja viselője stílusát.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_9.jpg

Tovább

Ismerd meg a megújult Pampers Premium Care pelenkát!

A babaápolás terén vezető Pampers Premium Care termékcsaládja áprilistól megújult formában örvendezteti meg a szülőket és a kisbabákat. A selymesen puha pelenka már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt: új, extra finomságú köldökvédő rétege hosszú ideig óvja a pici babák köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.

konyvajanlo_1_2.jpg

Tovább

Attól, hogy valaki más, mint a többi, még lehet tehetsége a zenéhez ♬ 

Nyári Bernadett Jótékonysági Koncert 

A zeneterápia sokrétűen használható, kiemelten fontos terápiás módszer. A prevencióban, pszichés tünetek esetén, már meglévő testi vagy lelki betegségek szövődményeinek rehabilitációjában, vagy akár az önismereti munkában is hatékony választás lehet. 
nyari_bernadett_jotekonysa_gi.png

Tovább

Fenntartható jövő a teniszben és a közlekedésben

Az idei évadban minden eddiginél izgalmasabb tartalommal tölti meg a teniszsporthoz fűződő, több évtizedes kapcsolatát a Peugeot: a dicső hagyományokat egy új, merész generáció értékeivel ötvözi, a közlekedésben éppúgy, mint a pályán. Idén negyedik évébe lép a tenisz első számú érdekképviseleti szervezete, az ATP és a világ legnagyobb múltra visszatekintő autóipari márkája, az 1810-ben alapított Peugeot közötti együttműködés.

peugeot_hungarianopen_2018.JPG

Tovább