Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Három nő, három élet, egy cél: Mindennapi hősök a mellrák ellen!

2019. május 30. - Antalfy Krisztina

A legnagyobb példaképek köztünk élnek és mindennap azért dolgoznak, hogy tevékenységükkel másokat segítsenek. Dr. Csabai Márta, Karsza Péterné Szalánczi Beáta és Balassa Gabriella az AVON által első alkalommal, tavaly meghirdetett Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei Pályázat nyertesei, akik kiemelkedő munkájukkal élharcosai a mellrák elleni küzdelemnek. A pályázat megnyerése óta a támogatásnak köszönhetően újabb nagy terveket valósítottak meg, amelyekkel a mellrákban érintetteknek segítenek.

konyvajanlo_19.jpg

Tovább

A SUPRA főmérnöke mesél a 17 év után visszatérő ikonról

Alaposan felkavarta az állóvizet, amikor a Toyota valamivel több, mint egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy 17 év után feltámasztja a márka legikonikusabb sportautóját, a Suprát. Menten meg is kezdődtek a találgatások arról, hogy milyen motort kaphat majd a modell (a Hosszútávú Világbajnokságban 1000 lóerős hibrid versenygépekkel sikert sikerre halmozó és azóta a világbajnoki címet is megszerző márka részéről a hibrid elektromos hajtás sem lett volna váratlan), illetve hogy vajon egyedül vagy a GT86-hoz hasonlóan egy versenytárssal közösen vág majd a fejlesztésbe az autógyártó.

supra2019red_24.jpg

Tovább

A MOJO új szintre emelte a zenehallgatást

A MOJO Art Space keretein belül 8 kiváló hazai művész tehette le kézjegyét a márka prémium audió eszközein, hogy új szintre emeljék a zenehallgatás élményét, és a hazai művészeti szcénával való együttműködésünket. A kollekció Bálint Bianka, Birinyi Tamás, Borsi Flóra, Kiss Miklós, Oláh Anna, Pápay Fanny, Szalay Zoltán és Varga Zsolt közreműködésével készült el.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_24.jpg

Tovább

Van még feljebb? Itt a LEXUS RC F TRACK EDITION

Egyedülálló megjelenés – egyedülálló érzés: LEXUS

Az új Lexus RC F erőgép  limitált példányszámban készülő Track Edition változata exkluzív újításokat kínál a keményvonalas autórajongóknak. Az F sorozat csúcspontját jelentő RC F Track Edition a Lexus „Mindig kész” filozófiájának legújabb kifejeződése.
lexus_rc_f_track_edition_9.jpg

Tovább

Van gyógyír a Trónok harca miatt keletkezett gyászra

Szomorú nap volt a tegnapi, hiszen közel 10 év után véget ért a Trónok harca! Ahogy a Daily Mail cikke is utal rá sokakban űrt hagyott a Trónok harca, sőt, egyesek a következő hetekben átélik majd a gyász öt szakaszát (Tagadás, Harag, Alkudozás, Depresszió, Elfogadás). Ezért most az HBO-nál elkészítették a gyógyírt, amely enyhítheti a rajongók fájdalmát.  

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_21.jpg

Tovább

Jelentkezz még ma az ingyenes vezetéstechnikai tréningre!

A Ford Alapítvány által világ 40 országában sikeresen működő Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozat 2017-es debütálása után idén harmadszor érkezik meg Magyarországra – jelentették be ma a Ford sajtótájékoztatóján.

p13pnrkij7hwqbuivyaj.jpg

Tovább

Ha üres a poharad, akkor irány Eger!

Június 1-jén Egerben ünnepelhetik az odalátogatók a nyár első napját az Egri Borműhely tíz pincészetének boraival, gasztrofinomságokkal és egy izgalmas városi sétával. Érdemes felfedezni a történelmi várost úgy, ahogy még sosem: egy pohár borral a kézben!

59564154_741140489616281_3957037481613820038_n.jpg

Tovább

Ha luxuskivitelű kézműves ékszerekre vágysz, akkor ZEMA!

Hatalmas siker övezte a teltházas ékszerbemutatót, amelyre május 16-án idén is a Vajdahunyad várában került sor. Ezúttal a Magyarországon honos vadvirágok ihlette, Édenkert fantázianevet viselő ZEMA ékszerkollekció varázsolta el a közel 400 fős közönséget.  Sztárvendégekből idén sem volt hiány: Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Nyertes Zsuzsa, Tunyogi Bernadett, Madár Veronika, Völner Eszter, Götz Anna, Csomor Csilla, Marcellina és Koroknyai Virág személyiségén keresztül elevenedett meg a márkára jellemző szépség, érzékiség és  a magyarság gyökereit méltató folk design.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_20.jpg

Tovább

Suzuki Swift Sport: Az aszfalt huligán

Suzuki Swift Sport 1.4 Boosterjet teszt

 A Swift legerősebb modelljét fogtuk munkára, amely minden tekintetben mosolyt csal a vezetője arcára, és még a legbékésebb vezetőből is kihozza az aszfalt betyárt. A legújabb generáció immár kívülről is hangsúlyozottan hordozza magán a sportmodelles kellékeket, belül pedig már-már kategória határait feszegető igényességgel szolgál. Nézzük részletesen.

51128829_2174730505941255_8345420876816191986_n.jpg

Tovább