Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 remek összeállítás utazáshoz

2019. augusztus 14. - Antalfy Krisztina

Már kislány koromban is imádtam utazni, legyen szó vonatról, autóról, vagy buszról, a lényeg csupán annyi volt, hogy mindig menjek valahová. A legtöbbször persze akkoriban mindenhová vonattal mentünk. Ma már azért könnyű dolgom van, hisz van autónk, ami azért jelentősen megkönnyíti a helyváltoztatást. Ám a leggyorsabban és a leghatékonyabban talán mégis csak repülővel jutunk el a kiszemelt úti célig. Így a kérdés már nem az, hogy mivel utazzunk, hanem inkább az, hogy miben? Ezért az alábbi posztban el is hoztam számodra néhány összeállítást, mely egyszerre nőies, mégis nagyon kényelmes.   

the_best_bath_time_essentials_1_1.jpg

Tovább

Tíz páratlan út 10 ezer forint alatt a Wizz Air-rel

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága azon dolgozik, hogy utasai minél kényelmesebben és minél olcsóbban utazhassanak újabb és újabb városokba.  Folyamatosan bővülő kínálatunkból most összeszedtünk tíz páratlan úti célt, ahová a nyár végén vagy az ősszel rendkívül alacsony áron - akár 10 ezer forint* alatti jegyáron – juthatnak el utasaink Budapestről vagy Debrecenből.

konyvajanlo_35.jpg

Tovább

Gyökeres fordulatot vett a díjnyertes magyar fotós lány élete

Interjú: Pávó Rékával

Pávó Rékát a Huawei és a National Geographic közös, nemzetközi mobilfotó-pályázatának keretében ismerhettük meg tavaly. „Art & Leukemia" című fotója – amelyen a rákkal folytatott küzdelmét örökítette meg –, több mint 67 ezer kép közül nyerte el a szakmai zsűri által megítélt fődíjat. A verseny óta eltelt egy évben Réka élete gyökeresen megváltozott: a gyógyulás útjára lépett, és amellett, hogy idén is indult a Huawei In Focus elnevezésű okostelefon-fotós pályázatán, elindította saját fotós karrierjét, valamint izgalommal várja, hogy részt vegyen az egykori képével nyert olaszországi fotós úton.

Tovább

Így hátráltatnak az öröklött családi mintáid

Sokszor vesszük észre magunkon, hogy a szüleink, nagyszüleink mondatait, szófordulatait, gesztusait használjuk, és ekkor még nem gondolunk bele a tudat alatt ható, ismeretlennek tűnő mozgatórugóinkba. Pedig ezek észrevétlenül hagynak lenyomatot az életünkön, befolyásolják a kapcsolataink alakulását, a pénzügyeinket, vagy egyszerűen csak ugyanazokat a hibákat követjük el újra és újra. Amikor önmagunkat szabotálva kiszolgáltatottságot érzünk, amin nem tudunk úrrá lenni. Szerencsére az önmegismerés lehetőségei is fejlődnek, amivel ezek a nehézségek is leküzdhetők.

photo-1542037104857-ffbb0b9155fb.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása