Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2019. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Inspiráció a Boldogsághoz

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem nem állíthat meg senki és semmi, csak megyek előre, mert kizárólag a cél lebeg a szemem előtt. De gyakran én is  megtorpanok, mert azt látom magam körül, hogy több minden is akadályozza azt, hogy fel merjem vállalni önmagam, a vágyaimat és a gondolataimat. Ám amíg ezeken a vélt, vagy valós akadályokon nem tudok átlépni, nem fogok tudni olyan életet élni, amiben ténylegesen jól is érzem magam. Ha te is gyakran érzed így, az alábbi poszt talán kicsit kibillenthet téged a belső szorításodból, félelmeidből…
boldogsag_9.jpg

Tovább

A MINI a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

A brit prémiumgyártó rajongói a frankfurti expó 11-es csarnokában csodálhatják meg először a MINI első tisztán elektromos meghajtású modelljét, amely mellett a legkorszerűbb akkumulátorcella-technológiával felszerelt MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in hibrid modell is bemutatkozik.

p90364183_highres_mini-cooper-se.jpg

Tovább

Tényleg jobb orvosnak lenni Angliában, mint Magyarországon?

Egy fiatal orvos naplója

A szerző Nagy-Britanniában orvosrezidensként dolgozott 2004 és 2010 között. Képzése alatt mindvégig naplót vezetett; az Ez fájni fog lapjain a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat frontvonalának esetei és napjaink válságának elemzései olvashatók. Egy fiatal orvos számol be életéről, örömeiről, bánatairól, áldozatvállalásokról és a számunkra, magyarok számára is ismerős őrjítő bürokráciáról. Kész szerelmi vallomás ez azokhoz, akiken bármelyik pillanatban az életünk múlhat. 

unnamed_40.jpg

Tovább

Bauhaus: A modern idők szimbóluma

A max bill Chronoscope 100 Jahre Bauhaus a Bauhaus iskola filozófiáját közvetíti jelen korunkba. A megalapítása óta eltelt teljes évszázad óta a Bauhaus a mai napig az avant garde dizájn archetípusa. A dizájn innovatív és úttörő megközelítése az általuk tanított iskola sarokköve. A „A forma a funkció után” az alkotási folyamat meghatározó alapelve.

best-bauhaus-inspired-watches-0-hero.jpg

Tovább

Elegáns és romantikus fehérneműkkel készül az őszre a Women’secret

A Women'secret két kifinomult kollekcióval búcsúzik a nyártól: a Luxury comfort a szezon legelegánsabb fazonját ötvözi őszies színekkel, a Wild & romantic válogatás pedig pasztelles árnyalatú, virágmintás darabokat mutat be.
wild_and_romantic.jpg

Tovább

Ennyien utaztunk már a debreceni járatokon

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága és Magyarország hazai légitársasága jelentős mérföldkövet ünnepelt a mai napon, amikor másfél milliomodik utasát üdvözölte debreceni járatain. A szerencsés utas a lárnakai járattal érkezett Debrecenbe és WIZZ ajándékutalványt kapott a jeles alkalomból.
wizz_debrecen_02.jpg

Tovább

Dönts el ki lesz az Év Apája 2019-ben!

Pápai Joci: „Elsősorban a gyerekeim barátja szeretnék lenni”

Pápai Jocit, Lékai Mátét, Rákóczi Ferit, Harsányi Leventét és Simon Kornélt is jelölték idén az APA Magazin Év Apája díjra. A híres apukák közül most Pápai Joci és Lékai Máté meséltek arról, mit éreztek, amikor megtudták, hogy gyermekük születik, és hogy milyen apukának látják magukat. Hamarosan kiderül, hogy az olvasók kit választanak meg a díj nyertesének, itt lehet szavazni szeptember 5-ig.
konyvajanlo_36.jpg

Tovább

10 stílusos összeállítás iskolakezdésre

Kész, ennyi, nincs mit szépíteni, véget ért az idei nyár, és hamarosan ismét kezdetét veszi az újabb iskolai tanév. Ám a szeptember nem csupán a hideg időről, az esős reggelekről, vagy az undok iskolakezdésről szól - halkan megjegyzem, én imádtam suliba járni -, hanem a szuper összeállításokról is. Ennek fényében hoztam is az alábbi posztban néhány bájos, kényelmes, ugyanakkor divatos összeállítást. A képeket elnézve irigykedem, hogy az én időmben nem lehetett még ennyire színesen és vidáman öltözködni.
the_best_bath_time_essentials_5.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Budapest gyakran volt a cinkosom a hosszúra nyúlt bulik után, máskor a legjobb barátom, akinek jó volt kiönteni a lelkem anélkül, hogy kioktasson, az utóbbi időben viszont az a város lett számomra, ahonnan akár már holnap elköltöznék. Na nem azért, mert idő közben megutáltam volna ezt a helyet, hisz a hibáival és tökéletlenségeivel együtt is szeretem Pestet, de már nem érzem benne az őszinteséget és nem találom a helyem. 

boldogsag_8.jpg

Tovább