Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Reserved őszi, bohém és avant-garde kollekciója

2019. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

Az őszi Reserved kollekció a művészi, 20. századi stílus előtt tiszteleg, ám sokkal vamposabb, modernebb tervezéssel és sportos kiegészítőkkel. Az így készült kollekció darabjai több dimenziós és különböző tervezési stílusok keverednek. A minták a retro stílust idézik, az anyagok és a szabásminták pedig a fiatal polgári stílust elevenítik meg egy csipetnyi nosztalgiával. Senkit ne vezessen félre a kollekció romantikus atmoszférája, a Reserved tervezői, a különböző, izgalmas stílusjegyeket, mesterien ötvözték az utcai viselettel, hogy a kollekció egyedei, ám mégis hordható legyen. Ezzel az izgalmas kombinációval lesznek a Reserved termékei alapdarabok az őszi ruhatárunknak.
unnamed_42.jpg

A női kollekció tervezését több, meghatározó, irányzat inspirálta: A domináns sziluettek a történelmi stílust elevenítik fel: szatén szoknyák és ruhák, melyeknek szabásvonala térd alá érnek, illetve blúzok, melyeknek puffos, hangsúlyos ujjakat terveztek, a hímzett és kivágott ruhák pedig Edward király stílusát elevenítik fel nekünk. Másik vonal a gazdagon díszített bohém darabok. A maxi hosszúságú ruhák mintája az 1950-es évek tapétáira emlékeztetnek, míg a rövidebb shiffon ruháknak virág nyomatokat álmodtak a tervezők. A harmadik fő karakter, retro stílust, pedig az avant-garde tervezői elemekkel törték meg, például az anyagában lakkozott kabátok, kimono stílusú dzsekik vagy oversized garbók vagy az a darab mely az összes stílusjegyet magába foglalja, a rövid esti, virág mintás kabát.
190625_re_istanbul_w_23_logo.jpg

A férfi kollekció fő témája a “hétköznapi ember és a mérnök talalkozása”. Ennek erdménye egy eklektikus kombináció, mely elegáns és praktikus is egyben. Az uralkodó stílus a kockás cherterfield és oversized halszálka mintás  kabátok, dzsekik (melyeket az ing fazon inspirált) és kötött sálak. A magas derékkal szabott nadrágok, mintás pulcsik szintén erősen jelen vannak a kollekcióban. A katonai mellények, farmer kabátok, melyeket a sport és munkaruha inspirált szintén fontos alapdarabok. A rengeteg zsebbel és különleges szabásvonalakkal készült ruhák, tökéletesen illeszkednek a hétköznapi trendekhez, melynek eredménye az univerzális és eredeti ruhatár - a nap 24 órájában több alkalommal ellátják funkcióikat. Színvilágában a nemes, visszafogott színek dominálnak, melyben a szürke, a palackzöld, a sötétkék és a burgundy dominál.
190625_re_istanbul_w_28_logo.jpg

A stílusjegyek - mely a kollekció fő jegyeiben fellelhető – a Mateusz Stankiewicz fotózta kampányképeken, illetve a kampányvideóban is visszaköszönöm. A női és férfi modellek Art Nouveau stílusú helyeken pózoltak elegáns, nagyvilági atmoszférában, ám a kissé nyers, gyakorlatias képek modern hangulatot tükröznek, csakúgy, mint a Reserved nő és férfi, akinek a Reserved tervezőcsapata a kollekciót is szánta.

190625_re_istanbul_w_12.jpg

190625_re_istanbul_w_2_logo.jpg

190625_re_istanbul_w_3.jpg

190625_re_istanbul_w_4.jpg

190625_re_istanbul_w_8.jpg

190625_re_istanbul_w_9.jpg

További információ:
Reserved

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1615055628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása