Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Válaszd az organikus pamutot, válaszd a fenntarthatót!

2019. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

A Women’secret folyamatosan azon dolgozik, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a bolygónk ökoszisztémáját, ezért továbbfejlesztette a fenntartható Honest kollekcióját egy organikus pamutból készült fehérnemű-kollekcióval.

honest.jpg

Az ezekben a termékekben használt organikus gyapotot a fenntarthatósági előírásoknak megfelelően termesztik, olyan termőföldben, amely nem tartalmaz mérgező anyagokat és figyelembe veszi a talaj jellegét és természeti adottságait. Az Honest tükrözi a márka környezettel kapcsolatos aggályait, ezért fokozatosan még több fenntartható termékeket vezet be a kollekcióiba.

 honest_press_info_1.jpg

Az új kínálatban három melltartót találunk, amelyek minden gardrób alapjait képzik: a merevítő nélküli, párnázott; a háromszög-szabású és a push-up darabok. Ezeken felül különböző mintájú alsórészeket is megtalálhatunk, hatos csomagokban. A környezetvédelem ma már a márka egyik legfontosabb törekvése, ahogy a „Honest”: a fenntartható kollekció is mutatja.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1215055274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása