Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Monik Couture: Azzurosa Collection

2019. december 11. - Antalfy Krisztina

Interjú: Gyergyák Mónival, a Monik márka alapítójával

A nőies, lágy vonalvezetésű Monik márka új arcát ismerhetjük meg legújabb kollekciójában, az Azzurosa Collection-ben. A frissen elkészült darabok a Marie Claire kifutóján mutatkozott be, mostantól azonban az Open Showroom-ban bárki számára elérhető.

szenvedelyesseg_es_romantika.jpg

Tovább

10 remek összeállítás a karácsonyi céges partira

A december kaput nyit az év legszebb ünnepére, a karácsonyra, mely egyet jelent a készülődéssel, a szeretteinkkel töltött pillanatokkal és a céges partikkal.  Hisz ez az időszak nem csupán a meghitt családi összejövetelekről, de a nevetéstől hangos munkahelyi partikról is szól, ahol kollégáinkkal közösen megünnepelhetjük, hogy a cég ismét sikeres évet tudhat maga mögött, mi pedig talán részesedünk egy kis karácsonyi prémiumban.

feher_bluzt_10.jpg

Tovább

Kínában is rácsodálkoztak a magyar porcelán ékszerekre

Az elmúlt hónapokban több nemzetközi kiállításon és divatbemutatón is osztatlan sikert arattak a magyar indentitású, ZEMA Porcelán és Ékszerház darabjai. A kerámiaipar legnemesebb anyagának hazájában, Kínában is valósággal körberajongták a termékeket, de Rigában, Moszkvában és Kolozsváron is rengetegen érdeklődtek az egyedülálló ékszerek iránt.

konyvajanlo_62.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása