Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fontos üzenetet hordoz a 11. Marie Claire Fashion Days

2019. november 02. - Antalfy Krisztina

Epres Panni: „Több olyan ruhadarabom van, amit 20 éve hordok”

Epres Panni több mint 10 éve igyekszik környezettudatosan élni, és a divatban is a mértékletességre törekszik. Imádja a színeket, így az idei Marie Claire Fashion Days igazi csemege lesz számára, ugyanis november 22-én Varga Viktória 2020-as tavaszi–nyári lüktető kollekcióját vezeti fel a Millenáris Park kifutóján.

4f7a2087.jpg

Tovább

Jön az év leghazudozósabb vígjátéka

December elején érkezik a mozikba a Coming Outot és a Poligamyt jegyző Orosz Dénes legújabb romantikus komédiája. A Seveled főszereplője az örök kritikus Gergő (Mészáros Béla), aki egy igazán furcsa hazugsággal próbálja meg boldoggá tenni az unokára vágyó, súlyos szívbeteg édesanyját. Hogy teljesítse Emma néni (Básti Juli) vágyát, Gergő bemutatja neki öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, a lány az ő gyermekét hordja a szíve alatt...

com-19-013-01_seveled_cc_1000x1443.jpg

Tovább

Telefonnyomkodás helyett most nyomkodj valami mást

30 év után új, hiánypótló oktatófilm készült a mellrákról

Ha havonta csak tizedannyi időt foglalkoznának az egészségükkel, mint egy átlagos napon telefonnyomkodással, akár még a saját életüket is megmenthetnék. Az emlőönvizsgálat csupán havonta 10 percet vesz igénybe, de fontos szerepe lehet abban, hogy időben felismerjük az emlődaganatot - így a betegeknek 75% esélyük van arra, hogy meggyógyuljanak a halálosnak vélt kórból, és akár 15 év múlva is egészségesen élhessenek. Többek közt ennek a szemléletnek az átadásában segít az AVON új oktatóvideója, amely új szemszögből mutatja meg az önvizsgálat fontosságát a fiatalok számára.

mellrak_onvizsgalati_video.jpg

Tovább

Oscar-díjas színésznő tervez az ALDI-na

November 3-tól érhető el a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva. Az ALDI nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció. Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos.

hb_outfit-e1572254165317-1140x641.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása