Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Valódi szuperfood a hajadnak / Pantene TESZT

2019. február 07. - Antalfy Krisztina

Az élet befolyásolja a hajat, a haj befolyásolja az életet... 

Van az angol nyelvben egy kifejezés: good hair day. Nos, nálam az esetek többségében inkább a bad hair day szokott fennállni, éppen ezért igyekszem mindig a legjobb hajápoló termékeket beszerezni, kipróbálni. Ezen a téren nem vagyok egy hűséges típus, mihelyt kijön valami újdonság, máris lecsapok rá. Így került be a kosaramba legutóbb a Pantene pro-v superfood samponja, melyet - elnézve a reklámban főszereplőjének csodás hajkoronáját  - elég nagy reményekkel kezdtem használni.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_1_2.jpg

Tovább

Yamuna beuty elixir / TESZT

Gyengéd megoldás rohanós hétköznapokra

Mindenki más miatt van jelen a közösségi oldalakon, ami épp ettől annyira jó. Vannak ismerőseim, akik csak azért vannak fent, hogy másokat követhessenek, megint mások önmagukat, vagy épp saját munkájukat akarják megismertetni egy szélesebb közönséggel, én pedig egyszerűen azért, mert imádom megörökíteni és elmenteni az Instagram oldalamon életem legszebb pillanatait. Ide tartoznak a nagy nevetések, a finom ételek és mindaz a sok termék újdonság, amitől szebbnek, üdébbnek érzem magam a hétköznapokban, ilyen pl. legújabb kedvencem, a Yamuna Beuty Elixir arcápoló családja. 
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_5.jpg

Tovább

Be mersz ugrani az üzleti élet ragadozói közé?

Február 18-án indul az RTL Klub legújabb, hazánkban formabontóan új műsora, a lélegzetelállítóan izgalmas, biznisz-alapú tv-show, a Cápák között. A hetente jelentkező és a BMW Group Magyarország támogatását élvező műsorban a hazai üzleti élet öt kiemelkedően fontos szereplője előtt mérettethetik meg új ötleteiket, találmányaikat és start-upjaikat a befektetőket kereső vállalkozók.

p90336068_highres_new-tv-show-on-rtl-k.jpg

Tovább

A Valentin-napi virág árából mentsél inkább kutyát!

Kifejezetten szeretem az ünnepeket, legyen szó karácsonyról,  halloweenról, vagy a közelgő szerelmesek ünnepéről. Ha jobban belegondolok, sose voltam Valentin nap ellenes, bár tisztában vagyok vele mennyire megosztó ünnepnek számít Magyarországon. Sokak szerint ha egy párkapcsolatban fontos ez a nap, az nem is igazi párkapcsolat. Én azonban nem értek egyet ezzel, hisz a szerelmesek nem csupán február 14. napján szeretik egymást, ahogy a családok sem csupán karácsonykor mutatják ki egymás iránti szeretetüket – de azért egy kis plusz kedveskedés mindig jól esik az ember lelkének – főleg ha elsodornak minket azok a  szürke hétköznapok.  

photo-1456553405974-0712f71f2e69.jpg

Tovább

Elképesztő képsorozat legnagyobb kedvenceinkről

Fiatalkori önmagukkal pózolnak a sztárok

A hétvégén adtam röpke fél órát a Facebooknak, és eltöltöttem rajta egy kis időt mások posztjainak olvasgatásával, amikor szembe jött velem egy zseniális képsorozat. Eleve imádom a portrékat, így azonnal rákattantam Ard Gelinck fotóira, melyben ezúttal a jó öreg photoshop segítségével állította egymás mellé a leghíresebb zenészek és színészek fiatalkori és időskori felvételeit. Az eredmény pedig szerintem döbbenetes lett.

8_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása