Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szürreális reklámmal rukkolt elő a Gucci

2020. február 02. - Antalfy Krisztina

A divatház bemutatta 2020-as tavasz-nyári kampányát

Bármennyire is próbáltam, képtelen voltam a ruhákra, illetve a kiegészítőkre koncentrálni a divatház legújabb reklámfilmjében, annyira szürreális lett az egész. Persze amióta Alessandro Michele áll a Gucci élén, a divatház egészen elképesztő kampányvideókkal rukkolt elő már eddig is. Az olasz tervező ezúttal a 70-es évekbeli hippi hangulatához nyúlt vissza, miközben modelljei gyönyörű lovakkal járják Los Angeles utcáit.

393773.jpg

A reklámfilm rendezője Yorgos Lanthimos, az a görög származású rendező, forgatókönyvíró, színész, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint: A homár, az Egy szent szarvas meggyilkolása és A kedvenc

Az olasz luxus divatmárka tavaszi-nyári kampány díszleteit ismét Alessandro Michele kreatív igazgató álmodta meg, de természetesen nem jöhetett volna létre a reklámanyag, ha nincs a művészeti igazgató Christopher Simmonds, a fodrász Paul Hanlon és a sminkes Thomas De Kluyver. Neked hogy tetszik ez a fajta képanyag?

További képek:

393766.jpg

393756.jpg

393754.jpg

393751.jpggucci-ss20-campaign_fy8.jpggucci-ss20-campaign_fy10.jpggucci-ss20-campaign_fy6.jpggucci-ss20-campaign_fy9_1.jpg

Forrás: 
https://www.anothermag.com/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9315452924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása