Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme Ami, amit Franciaországban már 14 éves kortól vezethetsz

2020. február 29. - Antalfy Krisztina

Az Ami  - 100% ëlectric nevet viselő, ultrakompakt, biztonságos, fürge, színes és (Franciaországban) 14 éves kortól vezethető modellel a Citroën sokak számára elérhető, környezetbarát mobilitási megoldást kínál. És ez nemcsak a járművet foglalja magában, hanem számos olyan előnyt nyújt, mely kilép a megszokott keretekből: versenyképes, az ügyfelek használati igényeihez igazodó « à la carte » ajánlatok, teljes mértékben online ügyintézés, valamint a forgalmazás egészen új módja.
960x0.jpg

Tovább

5 egyiptomi felfedezés, amit magyaroknak köszönhetünk

Immár 113 éve folynak magyar ásatások Egyiptomban, és jó néhány kulturális kincs van, amit a magyar tudósok nélkül nem ismerne a történettudomány. Ezekből szedtünk össze ötöt abból az alkalomból, hogy a HISTORY 2 több műsort is Egyiptom titkainak szentel.

photo-1553913861-c0fddf2619ee.jpg

Tovább

Gyönyörű helyen mutatkozott be a DS 9 limuzin

Itt kezdődik az elegancia

A DS 7 CROSSBACK és a DS 3 CROSSBACK bemutatása után egy elegáns limuzin koronázza meg a fiatal francia prémiummárka kínálatát. A DS 9-cel a DS márka megmutatja tudását, stílusát, kifinomultságát és technológiáját. A  márka a DS 9 globális forgalmazására készül. A lendületes vonalú DS 9 megtestesíti a hagyományok, a szaktudás és a csúcstechnológia tökéletes elegyét. A DS 9 arra invitál, hogy ismét felfedezzük a francia autógyártás legjavát.
ds9001.jpg

Tovább

Ismerd meg közelebbről a HONDA e:TECHNOLOGY-t

Megannyi újdonsággal vág neki a 2020-as Genfi Autószalonnak a Honda. A japán iparóriás kiállítási területén nemcsak a vadonatúj Jazzt és Jazz Crosstart tekinthetik meg a látogatók, hanem a vállalat legújabb elektromos termékeit, valamint az energiagazdálkodáshoz fűződő innovatív megoldásait is. Mindez egyet jelent az e:TECHNOLOGY márkanév bevezetésével, ugyanis a jövőben ez szerepel majd minden olyan Hondán, ami az elektromos közlekedéshez, illetve az energiafelhasználáshoz és a modern életvitelhez kapcsolódik.
car_pr2020_07_jazz_crosstar.jpg

Tovább

A vadonatúj FORD Kuga közel 30 százalékkal messzebbre jut egy liter üzemanyaggal

A Ford ma bejelentette, hogy a vadonatúj Kuga SUV a kategória legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztási értékével büszkélkedhet majd: a modellcsalád átlagos fogyasztási értéke 28 százalékkal javul. A Kuga a Ford eddigi legszélesebb elektromos hajtási palettáját kínálja, hiszen az autó egyaránt megrendelhető mild, plug-in és full hibrid hajtáslánccal. A fejlett technológia mellett tovább tökéletesített aerodinamikai és tömegcsökkentési megoldások is segítenek, hogy az autó még takarékosabban működjön.

Tovább

Ez a hollywoodi fotóalbum olyan, mint egy időgép

Egy ismeretlen hölgy a múltból 

Régóta járok turkálókba, már akkor is ezeken a helyeken szereztem be a legegyedibb darabjaimat, amikor itthon még nem is voltak ennyire divatosak és elterjedtek a second hand üzletek. Nem azért szeretem, mert olcsóbban lehet hozzájutni ruhákhoz, kiegészítőkhöz, hanem azért, mert valóban egyedi és különleges darabokra lehet bukkanni kincsvadászat közben. A belgiumi Mortselben működő Opnieuw & Co használtruhabolt munkatársai épp egy ilyen egyedülálló kincsre bukkantak, amikor rátaláltak egy régi fotóalbumra, aminek képein egy idősebb nő pózol Hollywood leghíresebb csillagaival. De vajon ki volt ő?

bruce_willis.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Jó lenne ha varázsütésre megváltoztathatnánk a szegénységet gazdagságra, a rosszat jóra, a hazugságokat igazságra, ám ezek a dolgok sajnos nem így működnek, a legtöbbször küzdenünk kell a céljainkért és önmagunkért. Az élet már csak ilyen, kihívások elé állít minket az utunk során, de rajtunk múlik, hogyan nézünk szembe velük és milyen irányba megyünk tovább. Jó vagy rossz a választás, döntéseink nagy mértékben irányítják életünket.

boldogsag_19.jpg

Tovább

Egyetlen applikáción a városi közlekedés közkedvelt formái

Február 17-től már mindenki számára elérhető, és a mobiltelefonra ingyenesen letölthető a MaaS4EU applikáció. A városi közlekedést segítő alkalmazás olyan uniós kísérleti projekt eredménye, amelyben Budapest két másik kiemelt európai nagyvárossal, Luxembourggal és Manchesterrel egyszerre vesz részt. Hazánk és a projektben részvevő szervezetek – a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató leánycégének, a Toll Service Zrt.-nek a vezetésével – meghatározó szerepet töltenek be az egységes európai közlekedési piac létrejöttét segítő nemzetközi kutatásfejlesztési programban.

photo-1468818461933-b1d79f62434e.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása