Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld a CULOTTE nadrágot tavasszal!

2021. április 21. - Antalfy Krisztina

Van a tavasznak egy nagy előnye, mégpedig, hogy hosszú idő után végre elővehetjük rég látott ruháinkat, lenge blúzainkat és kedvenc, lezser szabású nadrágjainkat. A hideg, téli reggelek eddig nem engedték meg, hogy gardróbunkba becsempésszünk olyan izgalmas és különleges darabokat, mint a puffos ujjú, vállra húzható ruhák, vagy a culotte nadrágok. Persze a térdnadrág meglehet nem az a tipikus mindenki kedvence, de ha megtanuljuk megfelelően párosítani, tökéletes alapdarabjává válhat a tavaszi-nyári ruhatárunknak.
feher_bluzt_17.jpg

Persze a nadrágoknak nagyon sokféle változata honosodott meg a divat világában, és szinte minden anyagból, a legváltozatosabb stílusban elérhetőek, ezáltal számtalan alkalomra viselhetőek is.  Az évek folyamán a nadrágok szabásmódjuk, anyaguk, formájuk és rendeltetésük szerint más-más elnevezést kaptak: ott a sort, a legfeljebb combközépig érő rövidnadrág, a térdig érő bermuda, a különböző fazonú hosszúnadrágok, sokunk nagy kedvencei a farmernadrágok, a kényelmes overallok és akkor itt van posztom főszereplője, a térdnadrág.

giphy_135.gif

Személy szerint a culotte nadrágért csupán nemrég kezdtem úgy igazán rajongani, sokáig szinte észre sem vettem őket, mígnem rá nem találtam az igazira. Azóta persze az egyik legkedvesebb ruhadarabommá lépett elő, mert szabadabb, fesztelenebb mozgást biztosít, nem mellesleg sokkal kényelmesebb és melegebb, mint a szoknya - variálhatóságáról már nem is beszélve.denim.jpg

Ám az örök női kérdés: de mégis mit vegyek fel? 

Számtalanszor nézegetjük a kirakatokat, az online üzletek kínálatát, ilyenkor sok minden megtetszik, ezért néha gondolkodás nélkül megveszünk mindent, különböző színekben, stílusokban és fazonokban, azonban összehasonlítva a már meglévő darabjainkkal, amiket külön vásároltunk meg innen-onnan, gyakran csalódnunk kell, mert bizony nem mindig passzolnak egymáshoz, és így nem lesz meg az áhított összeállítás, amit talán egy divat magazinban láttunk, vagy épp a kolléganőnkön.

Ne feledd, soha ne válj impulzus vásárlóvá! Inkább legyen kevesebb holmid néhány szép kiegészítővel, mint egy halom egymással össze nem illő, hordhatatlan ruhád....

mon-paris.jpg

Tudtad?
Kedvenc színed feldob, jótékony hatással van lelkedre és megjelenésedre, ne félj hát tőle!

Amellett, hogy egy bizonyos szín képes befolyásolni a közérzetedet, arra is alkalmas, hogy bizonyos mértékig elvonja a figyelmet az előnytelenebb, problematikus testrészeidről. Talán most meglepődsz, de nem csak a fekete színnel lehet eltakarni a kevésbé kedvelt részeket. Vannak olyan molett nők, akik soha nem mernek pl. pirosat, vagy sárgát felvenni, mert attól félnek, hogy túlságosan nagy figyelem terelődik majd a testükre, holott ha jól megválasztjuk az alapdarab színét és a hozzá illő kiegészítőket máris nem kell többé koromfeketébe bújnunk, akárhány kilók is vagyunk. 

És most lássunk néhány remek összeállítást a CULOTTE nadrágokkal:

♥ Feketébenfotojet_264.jpgkép1/2/3/4

♥ Fehérbenfotojet_1_31.jpgkép1/2/3

♥ Pirosbanfotojet_2_9.jpg
kép1/2/3

♥ Rózsaszínbenfotojet_266.jpgkép1/2/3

♥ Zöldbenfotojet_267.jpgkép1/2/3

♥ Virágmintás darabokban...fotojet_1_32.jpgkép1/2/3

♥ Pöttyös szépésgekben...fotojet_272.jpgkép1/2/3

♥ Pepitában...fotojet_269.jpgkép1/2/3

♥ Sárgában...fotojet_271.jpgkép1/2/3

♥ Csíkosban...fotojet_270.jpgkép1/2/3

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!file_c0992f9536_original_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6415550840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása