Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 dolog, amit érdemes tudnod az elektromos FORD MUSTANG MACH-E modellről

2020. április 10. - Antalfy Krisztina

Nagy sebességű töltés. A Mustang Mach-E tulajdonosa akár 93 kilométert is autózhat, miután alig 10 percen át töltötte az akkumulátort egy IONITY töltőállomáson. Ez a tisztán elektromos hajtású autó akár 600 kilométert is képes megtenni egyetlen feltöltéssel.

unnamed_67.jpg

A Mustang Mach-E online is megvásárolható. A járművet interneten keresztül személyre szabhatja, megrendelheti, és akár az átadást is megszervezheti így. Természetesen mindezt egy márkakereskedésen keresztül is intézheti.

unnamed_1_35.jpg

A kulcsok már annyira régimódiak! Amikor Ön az autóhoz lép, a Mustang Mach-E felismeri az okostelefonját és nyitja az ajtókat, Ön pedig már indíthat is – anélkül, hogy a készülékét elő kellene vennie a zsebéből.

unnamed_68.jpg

A Mustang Mach-E a Ford Team Edison első munkája. A Ford egy teljesen új, “cég a cégben” szervezetet hozott létre az elektromos autók tervezésére. A Ford Team Edison a híres feltalálóról és Henry Ford közeli barátjáról, Thomas Edisonról kapta a nevét.

unnamed_2_24.jpg

A Mustang Mach-E mindig naprakész; erről az ‘over-the-air’ frissítések gondoskodnak. A Ford azzal tette ‘jövőállóvá’ az autót, hogy a beszédvezérlési rendszertől kezdve a jármű teljesítményén át egészen a vezetéssegítő technológiákig mindenhez folyamatos és biztonságos frissítéseket kínál.

unnamed_3_15.jpg

Díjnyertes utastéri dizájn. A Mustang Mach-E kabinjában a B&O hangrendszer és a hangszórók észrevétlenül olvadnak bele a műszerfal felső részébe, mint egy hangprojektorban. Ezért az elegáns elrendezésért a tervezők elnyerték az iF Design Award kitüntetését.

unnamed_4_14.jpg

High-tech üveg. A panoráma napfénytető infrasugárzás elleni védőbevonatot kapott, így az utastér nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb marad. Az üvegben emellett egy UV-sugarakat kiszűrő réteg is található.

unnamed_5_10.jpg

A Mustang Mach-E-vel úgy beszélgethet, mint a barátaival vagy családtagjaival. A felhőalapú hangfeldolgozásnak köszönhetően a beszédvezérlési rendszer megérti a természetes, ‘beszélgetős’ utasításokat is, például, hogy “Keresd meg nekem a legjobb thai éttermet”. A felhasználó szokásait megtanulva az autó még inkább személyre szabott élményt nyújt.

unnamed_6_8.jpg

A Mustang Mach-E vezetési élményét mindig a pillanatnyi hangulatához igazíthatja. Az autó három (Suttogó, Élvezetes és Féktelen) üzemmódot kínál, amelyek mindegyike különböző módon hangolja át a kormányérzetet, a belső világítást vagy a hanghatásokat.

unnamed_7_6.jpg

A Mustang Mach-E vadonatúj modell, de a neve történelmi. A “Mach” nevet a ’60-as évek óta viselik a különleges Ford Mustangok. Az első ilyen autó a Mustang Mach 1-es volt: az autó, ami “úgy nézett ki, mint ami képes átlépni a hangsebességet”.

További információ:
Ford Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5515612242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása