Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Peugeot legszebben hangzó együttműködése

2020. április 27. - Antalfy Krisztina

Prémium hifi egy városi autóban: a vadonatúj 2008 a Peugeot harmadik típusa, amelyhez a felső kategóriás Focal szállít kiemelkedő minőségű audiorendszert. Az egyedülálló ajánlat alkalmából áttekintjük a két vállalat közötti együttműködést.
peugeot-e-legend-concept5.jpg

Tovább

Alkosd meg saját DS modelled

Engedd szabadon kreativitásod!

Lépj ki egy kicsit a mindennapok egyhangúságából és kapcsolódj ki! A bezártságból adódó stressz levezetésére kiváló eszköz a színezés. A DS Automobiles 8 kiszínezhető rajzot készített, amelyek a DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK modelleket, a DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE és DS E-TENSE koncepcióautókat, valamint a DS Techeetah Formula E versenyautót ábrázolják.

81712_252.jpg

Tovább

Júniusban debütál Japánban az új TOYOTA Harrier

A Toyota bejelentette, hogy tervei szerint júniusban érkezik Japánban a vadonatúj Toyota Harrier, amely az autógyártó ígérete szerint túlmutat majd egy hagyományos SUV keretein. A modell európai forgalmazását nem tervezik ám izgalmas kitekintést nyújt abba, hogy a világ vezető autómárkája a globális modellek mellett milyen regionális modellekkel arat sikereket más kontinenseken, a benne bemutatkozó technológiák pedig jó eséllyel a jövőben érkező európai modellekben is visszaköszönnek majd.
toyota_harrier_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása