Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Már itthon is rendelhető az új CITROËN C3

2020. június 12. - Antalfy Krisztina

Egyéniség és kényelem már 4 075 000 Ft-tól

Júniustól itthon is rendelhető már az ÚJ CITROËN C3. Az új C3 színes egyéniségével és egyedülálló kényelmével tűnik ki társai közül. A legújabb tanulmányautók ihlette karakteresebb új orr-rész új LED-es fényszórókkal. Számtalan egyéni megoldást lehetővé tévő, még gazdagabb személyre szabási kínálattal.

cl_20_003_010.jpg

Tovább

Ismered a Ford tulajdonában lévő Spin-t?

A modern, dokkoló nélküli e-roller szolgáltatás úttörője, a Spin a héten megnyitotta első európai vállalkozását Kölnben, amit a jövő héten két másik német város, Dortmud és Essen követ majd. A rollerek kedvező díjszabásával (0,30 euró, használatba vételi díj nélkül) a szokásosnál olcsóbban vehető igénybe ez a rövid távok megtételére, vagy adott időn belül több célállomás végig látogatására optimalizált közlekedési eszköz. Az ügyfelek a legújabb fejlesztésű Spin rollereket használhatják, amelyeknek masszív vázát, széles lábtartóját és tömör gumikerekeit kifejezetten arra tervezték, hogy a rollerek még a macskaköves európai utcákon is simán és kényelmesen suhanjanak.

unnamed_1_42.jpg

Tovább

Ismerd meg a vadonatúj Mazda MX-30-at

A Mazda Corporation a mai napon elfogadta a magyar piac ármódosítási kérelmét, így a vadonatúj Mazda MX-30[1] tízféle felszereltségi szintjéből hat bekerül, négy pedig bevihető az állami támogatás 11 millió forintos sávja alá. Május 19-én legördült az első sorozatgyártott elektromos Mazda a gyártósorról a hirosimai gyár ujina-i telephelyén. A stílusos kompakt szabadidőautót az hívta életre, hogy kielégítse az európai piac egyre növekvő igényét a környezetet kevésbé terhelő technológiák iránt.
mazda-mx30-002-1200x832.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása