Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Boldog lehet-e egy nő gyerek nélkül?

2020. június 09. - Antalfy Krisztina

Előrendelhető a Kék sorsjegy című regény!

Felkavaró disztópia az anyaságról, az egyéniségről, a szabad akaratról, a sorsról, a velünk született vágyakról és az ösztönökről. Calla tudja, hogyan működik a sorslottó. Mindenki tudja. Kamasz lányként, első vérzését követően jelentkeznie kell a lottózóban, hogy kiderüljön, milyen szabályok szerint kell majd élnie.

pexels-photo-373465_1.jpeg

Tovább

Lesd el az origami-művészetét a Lexus segítségével

A modelljeinek prémium kidolgozottságáról, és a belső terek kialakítása során  inspirációul szolgáló hagyományos kézműves eljárásokról ismert Lexus egy világméretű, közösségi médiára alapozott videósorozatot indít, aktívan bevonva a nézőket az alkotásba. Az ismeretterjesztés és inspirációnyújtás céljából útjára indított sorozat első részének témája az origami lesz, amelyet az Angliában élő origami-művész, Coco Sato segítségével mutat be a japán luxusautógyártó.
lexus_origami_5.jpg

Tovább

Az elmúlt évek egyik legjobb történelmi regénye végre magyarul is elérhető

A történelmi regények műfaja elképesztő népszerűségnek örvend olvasóink körében. Nem is csoda, hiszen a fantázia világánál csak az lenyűgözőbb, ami valóságos tényeken alapul! Szerkesztőségünkben nagyon büszkék és bizakodóak vagyunk, mert egy elképesztően különleges kötetet hozhattunk most el a magyar olvasóközönségnek.

pexels-photo_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása