Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Gondtalan utazási lehetőség cicatulajdonosoknak

2020. július 01. - Antalfy Krisztina

Hova tegyük kedvencünket nyaralás alatt?

Bizonyára sokan tervezgetik már a nyári utazásokat, hiszen végre ki lehet mozdulni, akár belföldi, akár külföldi útról legyen szó. Izgatottanvárjuk a nyaralást, de rögtön belénk hasít a lelkiismeret-furdalás, mi lesz a házi kedvencünkkel, hova helyezzük el? Jó hír, hogy végre nyugodtan mehetünk a jól megérdemelt pihenőnkre, és azalatt az időszak alatt a macskánk is jó kezekben lesz!

nagy_teodora_cozy_cat.jpg

Tovább

Peugeot: már egy évszázaddal ezelőtt is emisszió nélkül

A második generációs 208 és 2008 típusok bevezetésével nem csak fontos új modellekkel bővült a Peugeot európai kínálata, hanem egy vadonatúj korszak: a villamosítás kora is beköszöntött a márkánál. Az elektromos közlekedésnek nem csak jelene, de múltja és főleg komoly jövője is van a Peugeot-nál.
peugeot_201_6.jpg

Tovább

Így viseld az idei nyár slágerét, az OVERALLT!

Divattippek

Ahány nő, annyiféle egyéniség létezik. Így kinek a pánt nélküli, kinek a félvállas, megint másoknak a hosszú puffos ujjú overálok tetszenek. Bármelyik tábort is erősítsük, ez az a ruhadarab, mely szerintem mindenkinek remekül áll. Mikor a '90-es években megkaptam életem első kezeslábasát, tudtam ez egy örök, ikonikus darab lesz számomra. Bár nagy kedvencem a farmer overál, a nyári napokban a nehéz anyagot inkább lecseréltem néhány lengébb, könnyedebb darabra, de ezeket is legalább annyira szeretem, mint egykori nagy kedvencemet, hisz könnyedek, kényelmesek és legalább olyan jól mutatnak edzőcipővel, mint egy csinos magassarkúval.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage.jpg

Tovább

Vajon mit tehetsz ha nem jutsz el a piacra?

Irány a Neked Terem!

A minőségi ételek bármikor ünnepivé varázsolhatják a leghétköznapibb étkezéseket is.
Talán el sem hinnéd, de a boldogságot a legegyszerűbben a finom ételeken, és az ízletes italokon keresztül érheted tetten. Legyen szó megúszós reggeliről rohanós napokon, könnyed ebédről munkaidőben, egy hétvégi nagy eszem-iszomról a barátainkkal, vagy csak egyszerűen egy rögtönzött piknikről a kedvesünkkel, rá kell jönnünk, jó alapanyagok nélkül nincs finom étel.

beige_elegant_collage_sale_instagram_post_2.jpg

Tovább

Fedezd fel Amerikát a filmek szárnyán!

Virtuális utazás az USA-ban

Nincs olyan ember, aki a tengerentúlról hazatérő ismerősök élménybeszámolója után ne akarna repülőre pattanni, hogy ő is átélhesse az izgalmas kalandokat. Az Amerikai Egyesült Államok egyelőre nem fogad Európából érkező turistákat, de álmodozni azért szabad.
photo-1469854523086-cc02fe5d8800_1.jpg

Tovább