Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

2020. szeptember 05. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokból

Megvan a pillanat, amikor január első heteiben még hatalmas lelkesedéssel, nagy tervekkel vágtál bele a 2020-as évbe, aztán hirtelen véget ért a nyár? A pandémia időszaka kellően feje tetejére állította az életünket, s bár nyárra visszakaptuk a várva-várt szabadságunkat, valami mégis hiányzott belőle. A #maradjotthon "kampány" miatt én is lelassultam, és sok tervet elengedtem, ugyanakkor ennek az időszaknak is megvolt a maga pozitív oldala. 

boldogsag_24.jpg

Rengeteget olvastam, reggelente jógáztam és a hosszúra nyúlt hétvégék, na meg a rövid kiruccanások alkalmával felfedeztem Magyarország gyönyörű tájait, legszebb kirándulóhelyeit. Igaz, továbbra is teljes a bizonytalanság, ami a vírushelyzetet illeti, de bizakodom, hogy ez év már kevesebb megpróbáltatást és több örömöt tartogat majd számunkra.

nevtelen_61.pngTudom, nem könnyű meglátni a szépet és a jót, főleg mostanában, engem is gyakran keserédes érzések kerítenek hatalmukba. Egyfelől imádom ezt a időszakát az évnek, örülök, hogy végre átvariálhatom a ruhatáramat, és újra belebújhatok kedvenc pulóverjeimbe, miközben a táj szépen lassan magára ölti az ősz mesés árnyalatait. Másfelől azonban a borongós, esős, hűvös napokon nem könnyű optimistának maradni, szinte észre sem veszem, és olykor engem is magával ránt a negatív gondolatok örvénye. Én azonban igyekszek minél előbb kikerülni ebből, még mielőtt azok a fránya negatív gondolatok "önálló életre kelnének". 

Az ilyen napokon mindig megpróbálom megteremteni a saját kis örömforrásaimat, és kizárólag azokra a dolgokra koncentrálni, amik előrevisznek a mindennapokban.

giphy_146.gif

Persze a mai anyagias világunk belőlem is kihozza a véget nem érő akarást, s a csillapíthatatlan örömöket hajszoló étvágyat, de mikor észreveszem magamon, hogy  ismét elkap az a bizonyos hév, amikor kizárólag külső forrásokban keresem a boldogságot, mint pénz, hatalom, siker, külsőségek, új telefon, még több ruha, akkor megállok és külső szemlélőként kicsit visszavonulok a világtól, s így mindig rájövök, hogy az ilyen fajta boldogságok mindig mulandóak.

Itt az ideje, hogy te is elhord jó messzire a negatív gondolataid törmelékeit, és megtaláld végre életed tartós örömforrásait...

Ezt hallgasd közben!

  Hétfő

fall_is_my_favorite_season_90.jpg

  Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_14.jpg

  Szerda

fall_is_my_favorite_season_91.jpg

♥  Csütörtök

fall_is_my_favorite_season_1_15.jpg

♥ Péntek

 fall_is_my_favorite_season_1_16.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5016188736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása