Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld ősszel a: VIRÁGOS DARABOKAT!

2020. szeptember 09. - Antalfy Krisztina

Vidám darabok rohanós hétköznapokra

Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, de az idei - amúgy elég különleges - nyarunk sajnos véget ért, s bár a szép idő még tartja magát, a reggelek már jelzik felénk, hogy lassan beköszönt a valódi ősz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kizárólag nehéz és vastag pulóverekbe kellene bújnunk. Az ősz ugyanis több egy hideg, esős évszaknál, számomra egyet jelent a színes, könnyen variálható szettek időszakával, amikor a hűvösebb napokon is könnyedén lehetünk csinosak és végtelenül nőiesek. Ehhez pedig nincs szükségünk semmi másra, csak egy lenge ruhára, vastagabb harisnyára, esetleg egy kényelmes bokacsizmára, na meg kedvenc bőrkabátunkra, amiben aztán tutira nem fogunk fázni, ha lecsökkennének azok a fránya hőfokok.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_3.jpg

Imádom a divat alakulását, de számomra mindig csupán inspirációként, egyfajta ötletforrásként szolgált, amiből kedvemre meríthetek, de soha nem irányzat, melyet mindenekfelett követni kell. Éppen ezért úgy gondolom, az öltözködésben soha nem az a lényeg, hogy méregdrága holmikat halmozzunk fel, amiket egy-egy divatmagazin hasábjain látunk, hanem az összhang megteremtése. 

Ruhatárad gyakran sokan elárul rólad. Hogy mit veszel fel az adott napon, mutat egy képet arról, hogy milyennek látnak mások. 

Persze nem azt mondom, hogy ne vásárolj kedvedre, hisz a sokdarabos öltözék számtalan variációs lehetőséget nyújt számunkra, melynek köszönhetően mindig divatosnak és újszerűnek tűnhet a megjelenésünk. A nagy tévedések, előnytelen színösszeállítások elkerülése érdekében azonban nem árt, ha kellően kiismered saját tested és egyéni stílusod. Amennyiben tisztában vagy külsőd előnyeivel és persze hátrányaival, úgy mindig okosan tudsz majd vásárolni.

photo-1478146896981-b80fe463b330.jpg

Ha pl. egy háromgyerekes édesanya vagy, aki napjai nagy részét a játszótéren tölti, sokan jön-megy, játszik a kicsikkel vagy épp sokan furikázza őket, akkor ruhatárad nagy részének bizony ehhez kell igazodnia. A ruhatáradban ennek ellenére olyan daraboknak is kell lenniük, melyekben bár jól érzed magad, mégis csinosan és nőiesen meg tudsz jelenni, ha a helyzet úgy kívánja. 

De nem szaporítom tovább a szót, az alábbi posztban elhoztam számodra 10 tuti virágos inspirációt...

#1 Ha kedvenc nyári ruhádat ősszel is felvennéd...

Mivel is kezdhetnéd az őszt, ha nem a rétegezéssel? Első körben vegyél kardigánt kedvenc nyári ruhád fölé. De ősszel van szezonja a mellényeknek is, így nem árt ha mindig szem előtt lesznek ezekben a napokban. A mellény elég meleg ahhoz, hogy hideg reggeleken ne fázz, de elég vékony ahhoz, hogy napközben ne legyen nagyon meleged.  

fotojet_339.jpg

kép1/2/3

#2 Ha kabátban gondolkodnál...

Minden évszaknak megvan a maga kabát típusa. Ezek persze különböző szabásúak, különböző anyagokból készülnek. Ugyanúgy mint a kosztümöknél, itt is vannak klasszikus, azaz hagyományos formájúak, s a a divat változásait, pillanatnyi jellemzőit magukon viselő fazonok.

fotojet_332.jpg

kép1/2/3

A kabát éppúgy egy stíluselem az öltözékedben, mint bármelyik ruhád, amit alatta viselsz. A hűvösebb napokon ez az a darab, amit először megnéznek rajtad, akár dolgozni, akár iskolába vagy szórakozni mész. Fontos! Válassz mindig olyan hosszúságú kabátot vagy dzsekit, ami a testalkatodhoz a legjobban illik. Ha pl. magasabbnak, karcsúbbnak akarsz tűnni, a hosszú kabát övvel jó választás.

#3 Ha inkább a praktikus maxiszoknya mellett döntenél...

fotojet_333.jpg

kép1/2/3

#4 Ha megmutatnád formás lábaid egy rövidebb szoknyában

fotojet_334.jpg

kép1/2/3

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy az irodában, munkahelyeden nincs meghatározott viseletet előíró szabályzat, akkor sok mindent felvehetsz, de nem mindent. Meglehet, hogy a mackónadrág vagy épp a farmersort a kedvenc viseleted, de egy irodában nem elfogadott, neked pedig alkalmazkodnod kell a munkahely jellegéhez. 

#5 Ha fontos az irodai megjelenés...

fotojet_1_43.jpg

kép1/2/3

Amennyiben irodában dolgozunk, úgy munkánkat többnyire ülő helyzetben végezzük, ezért célszerű kényelmes egész ruhát, vagy derékban nem túl szoros nadrágot vagy szoknyát választani. Ezekhez a legmegfelelőbb a blúzok, pulóverek, vagy kötött mellények, melyekben kényelmes a munkavégzés, ugyanakkor összhatásában jó érzés ránk nézni - úgy a kollégáknak, mint az ügyfeleknek.  

#6 Ha inkább a kényelmes nadrágot preferálod...

fotojet_335.jpg

kép1/2/3

#7 Ha kötött darabokra vágysz...

fotojet_336.jpg

kép1/2/3

#8 Ha randira készülsz...

fotojet_337.jpg

kép1/2/3

#9 Ha rajongsz a virágos kiegészítőkért...

fotojet_338.jpg

kép1/2/3

Öltözékünk harmóniáját remekül biztosítják a jól megválasztott kiegészítők, mint a cipők, táskák. Kiválasztásukkor figyeljünk arra, hogy minden esetben kapcsolódniuk kell a ruházatunkhoz, úgy stílusban, mint színben és formában.  

#10 Ha pompás őszi hangulatot teremtenél otthonodban...
3a1f0dffe7903491e2a551140af87c03.jpg

kép

Remélem, tudtam segíteni pár ötlettel, amiből aztán kedvedre inspirálódhatsz a mindennapokban!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2114279439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása