Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Különleges nyereményjátékkal erősítheted meg szerelmed

2020. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepeként a Férfiak Klubja minden évben megtartja az őszi nap-éj egyenlőség körül a What is love? - A Párok Buliját. Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepét a helyzetre való tekintettel idén nem több ezer fős mulatsággal, hanem rendhagyó módon, nyereményjátékkal egybekötve teszik emlékezetessé, hogy a párok 2020-ban is megünnepelhessék döntésüket, megújíthassák egymás iránti elköteleződésüket.

photo-1517962847327-e8032e806fcc_1.jpg

A feladat egyszerű, mégis nagyon kifejező: az összetartozás jeleként a párok kulcsolják össze a kezüket, így téve tanúbizonyságot maguk és az egész világ előtt, hogy a kapcsolatukat fontosnak tartják, és egy közös boldog jövő felé tartanak felelősségteljes elköteleződésben! Az összefonódó kezekről készítsenek egy fotót, amit ha feltöltenek a Férfiak Klubja szervezet Facebook oldalán megtalálható játék felületére (https://www.facebook.com/events/467023017572658 vagyis a játékról szóló Facebook-esemény - beszélgetés részébe 2020. 09. 27. 12.00-ig), akkor máris részeseivé válnak a nyereményjátéknak.
photo-1480623826718-27e89ac63a4f.jpg

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója elárulta, miért tartják lényegesnek, hogy legyen egy külön nap a Férfi-Nő Életszövetség ünneplésére:

- El sem tudjuk képzelni, hogy mennyi mindennek van már hivatalos ünnepe, éppen ezért annyira meglepő, hogy egy olyan fontos, a kultúránkat, egész emberi létünket meghatározó kapcsolatnak, mint a férfi-nő szövetség, annak semmilyen ünnepe nincs. A házassági évforduló az egyetlen, amikor a párok megünnepelik önmagukat, de ez mindenkinél egy magán ünnep. Pedig ez annyira fontos, hogy közösen is érdemes megünnepelni! Kell egy este, amikor ennek jegyében érezzük jól magunkat, erre hívjuk meg a társunkat, baráti párokat, egymás előtt teszünk tanúbizonyságot - örömmel, lazán, táncolva! Szövetségünk megerősítésére az őszi nap-éj egyenlőség szimbolikus alkalmat teremt.

photo-1480623940435-62a1340b08c6.jpg

Együtt ünnepelve pedig a személyes kapcsolódás szintjéről társadalmi szintre tudjuk emelni a gondolatot! Férfi és nő általános szövetsége évezredeken keresztül megbonthatatlan volt, annyira magától értetődő, hogy ezt tekintette alapnak mindenki. Viszonyunkat azonban erősen megterhelték az elmúlt évtizedek, talán még sosem volt ilyen feszült a légkör a két nem között mint ma. Ez veszélyezteti a párkapcsolatokat, családokat is. Talán kicsit meg is feledkeztünk róla, hogy mennyire fontos is nekünk ez a szövetség. Pedig egy társadalom egészsége és jövője ezen áll, vagy bukik, mert az emberi kapcsolatok közül ez az egyetlen, amelyikből új élet fakad, és az életet megtartó értékrend is örökíthető. Ez a gondolat vezetett el minket a Férfiak Klubjánál ahhoz, hogy meghirdessük a Férfi-Nő Életszövetség ünnepét. Mi több, a felelős férfiak nevében tegyük ezt!

unnamed_10.png

Tegyünk magunkért, az otthon biztonságáért, gyermekeink jövőjéért, saját és közös boldogulásunkért! És tegyük ezt lazán, évente együtt mulatva a What is Love - A Párok Buliján! Kivétel idén, amikor ugyanennek az eszmeiségnek a tüzét egy játékkal szítjuk fel!

További információ:
http://ferfiakklubja.hu/shop/eletszovetseg
https://www.facebook.com/events/467023017572658

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5_2.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7616202218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.