Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

A Velencei Filmfesztivál után itthon is sikert aratott Horvát Lili filmje

2020. szeptember 22. - Antalfy Krisztina

A Velencei Filmfesztivál sikere után a hazai közönség is ovációval fogadta Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (16) című filmjét a napokban a Corvin moziban tartott hazai díszbemutatón. Az első közönségtalálkozó a budapesti Művész moziban a járványhelyzet ellenére teltházas volt, és a szerdán tartandó második premier előtti vetítésre is minden jegy elkelt. A film Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével az országos bemutató hetében, szeptember 24-étől 22 városban lesz látható a magyar mozikban a Mozinet forgalmazásában.

nms_6a-g.jpeg

Tovább

Így teremthetsz élhetőbb környezetet az otthonodban

3 tipp, amivel egyedivé teheted a lakásod megjelenését 

Idén sajnos bőven volt időnk otthon nézni a négy falat. A lakásunk nem csupán a pihenés, de a gyermeknevelés és sok esetben a munka színtere is lett. Ilyenkor valószínűleg ott motoszkál a fejünkben a kérdés: hogyan tehetném még szebbé, kényelmesebbé és élhetőbbé a környezetemet? A dekoráción való változtatás hatalmas előrelépést jelent, főleg ha az eddig üres falfelületeket vesszük kezelésbe.

1525298005821.jpg

Tovább

Imádni fogod Hugh Jackman kávéreklámját

Egészen fiatal korom óta imádom a kávét. Egyrészt az íze miatt, másrészt, mert maga a kávé elkészítése és elfogyasztása valahogy összekapcsolódott nálam a pihenés, a kikapcsolódás fogalmával. A kávé engem felébreszt, elindít, éppen ezért elég morcos és elviselhetetlen vagyok, amíg fel nem hörpintem az első reggeli capuccinomat, pont mint Hugh Jackman, aki ezúttal egy fergeteges kávé reklámban kapott főszerepet.
maxresdefault_14.jpg

Tovább